Tweedehands Lamborghini Gallardo uit 2004

Natuurlijk denk je bij het zoeken naar een leuke occasion niet direct aan een supercar. Toch kan de zoektocht naar je favoriete vierwieler aardig wat verrassingen opleveren. Zo koop je voor de prijs van een nieuwe Tesla ook een tweedehandsje waar je dus wel indruk mee maakt. Als naast de vraagprijs ook het aantal kilometers meevalt, dan is de keuze snel gemaakt.

De Lamborghini die we aantroffen is namelijk niet zomaar een supercar. Het is de illustere voorganger van de nu al legendarische Urus. Met slechts 14.002 afgeleverde exemplaren is het een redelijk unieke wagen. Tel daarbij op dat het scheurijzer nog geen 100.000 kilometer op de teller heeft staan, een knappe 5.0 liter V10 motor aan boord heeft en lekker in 4.2 seconden naar 100 km/u accelereert. Veel meer wensen kun je eigenlijk niet hebben.

goedkoopste occassion lamborghini

Van 0 naar 100 km/u in 4.2 seconden voor 69.945 euro

Nog niet overtuigd? Dan doet het prijskaartje dat wel. Voor slechts 69.945 euro ben je de trotse nieuwe eigenaar van deze Lamborghini. Laten we eerlijk zijn, dat is nog steeds een behoorlijk bedrag, maar daar krijg je dan wel een echte supercar voor terug. Daar kan je leuke dingen mee doen. Je baas de ogen uitsteken nadat je een salarisverhoging hebt gekregen of eindelijk je droomvrouw versieren met sterke verhalen die deze keer dus wel kloppen. Dat de wagen niet in een of andere opvallende kleur is gespoten is natuurlijk wel een voordeel. Mocht de vraagprijs dus binnen je budget passen, geef dan Haverkamp Auto’s in Twello even een belletje, daar staat de wagen namelijk op je te wachten.