De dweilrobot als Aldi aanbieding

Laten we eerlijk zijn, schoonmaken is niet onze grootste hobby en de meeste mannen hebben er dan ook terecht een hartgrondige hekel aan. Toch kun je het niet al te lang uitstellen, het vuil ruimt zich namelijk niet zelf op. Met de goedkope robotstofzuiger van de Lidl zet je de eerste stap. Maar met een dweilrobot van de Aldi hoef je helemaal niks meer te doen. Hoe handig is het als je een apparaat maakt die voor jou het huis reinigt? En dat voor een laag prijsje.

Mocht je dan stom toevallig wel een goedkoop apparaat tegen komen, dan is het vaak van een slechte kwaliteit. Wat dat betreft is de dweilrobot die nu in de aanbieding is bij Aldi precies het tegenovergestelde. Met een eenmalige investering van 199 euro hoef je nergens meer naar om te kijken en wordt je vloer grondig gereinigd.

Schoon, schoner, schoonst

De dweilrobot van Aldi heeft ondanks de lage prijs alles in huis om de klus grondig te klaren. De Medion MD 18999, zoals de naam luidt, werkt volautomatisch en reinigt de vloer op systematische wijze. Het apparaat gaat niet kriskras door de woning, maar werkt extreem secuur zodat de hele oppervlakte netjes schoon wordt.

goedkope dweilrobot te koop bij Aldi

Om het vuile water op te vangen is er een groot reservoir aanwezig. Met een inhoud van 900 milliliter hoef dit dus niet om de haverklap te legen. Obstakels worden eenvoudig door middel van verschillende sensors gedetecteerd zodat de robot handig door de woning kan manoeuvreren. Verschillende reinigingsprogramma’s zorgen ervoor dat elke ruimte van de woning optimaal schoon wordt.

Drie jaar volledige garantie

De dweilrobot van de Aldi is geschikt voor ruimtes tot 25 vierkante meter. Per schoonmaakronde verbruikt de robot een minimale hoeveelheid water (0.8 liter). Dankzij de verschillende modi kun je de dweilrobot zo instellen dat het in elke situatie efficiënt kan reinigen. Met een garantieperiode van drie jaar ben je verzekerd van jarenlang plezier. Voor meer informatie over de dweilrobot, check de website van de Aldi.

Dweilrobot handig