Sjefietshe

Restaurant Sjefietshe bevindt zich in De Pijp in Amsterdam. Je kan hier heerlijk eten kopen dat jouw diner naar een hoger niveau tilt. Zo kan je de ultieme restaurantervaring in huis halen. Het lijkt dan alsof je alsnog ‘uit eten’ gaat, in een tijd waarin alle restaurants gesloten zijn. Hier kan je (natuurlijk) overheerlijke ceviche bestellen, maar ook kan je hier eten bestellen die toepasselijk is bij het borrelen. Denk aan een verrukkelijke visburger en fish cakes.

Patat
Foto: Sjefietshe

Rijks

De naam van dit restaurant laat al doorschemeren dat het gesitueerd zit in het Rijksmuseum. Bij Rijks staan er 15 verschillende gerechten op de kaart. Zelf raden ze echter aan om te gaan voor een 5- of 7-gangen Rijkstafel menu te gaan. Ook kan je er terecht voor een lunchmenu van 3- of 4-gangen.

Daalder

Als je uitgebreid en hoogwaardig wil eten kan je bij Daalder goed terecht. Het restaurant is gelegen in de Jordaan en biedt onder andere 5 en 7 gangen menu’s aan. Ook heb je de optie om een 3 of 4 gangenlunch te nemen. Als je hier eten bestelt kan je er sowieso van uitgaan dat er eten van een hoge kwaliteit jou kant op komt. De prijzen liegen er dan ook niet om. Maar als je thuis een chique diner wil houden is dit wel een goede keuze. Klik hier om het hele menu te bekijken.

Daalder Amsterdam
Foto: Restaurant Daalder

Choux

Choux zit om de hoek bij het Centraal Station en is daarom erg goed en snel bereikbaar met al het openbaar vervoer. Het menu verandert constant in dit restaurant. Desondanks ben je verzekerd van hoogstaand eten. Naast een dinerkaart hebben ze ook een uitgebreide wijnkaart. Niks staat luxe dineren in de weg als je bij Choux bestelt.

Scheepskameel

Bij Scheepskameel kan je eten bestellen van dinsdag tot en met zondag tussen 16:00 en 21:30. Je hebt de keuze om een 3-gangen menu, losse gerechten en/of wijn af te halen of te laten bezorgen. Als je het bestelde eten wil afhalen zal je richting het NEMO Science Museum bij het Centraal Station moeten gaan want daar vind je de Scheepskameel.

Restaurants Amsterdam
Foto: Scheepskameel

Het blijft natuurlijk veel leuker om fysiek naar een restaurant toe te gaan als je uit eten wil. Als de horeca dan ook weer open gaat, zijn dit de 3 Amsterdamse restaurants die je in levende lijve zeker zou moeten bezoeken.