De gevaarlijkste standjes

De top-3 gevaarlijkste seks standjes zullen bij velen ook hoog staan bij favoriete standjes. 41% van de mannen braken hun penis tijdens doggystyle, gevolgd door missionaris op en de vrouw bovenop. Voor deze laatste hebben we jullie al eerder gewaarschuwd… Doggystyle zou zoveel breuken veroorzaken door de intensiteit van het standje. Mannen kunnen een beetje overenthousiast raken gedurende dit populaire standje. Wanneer de penis er dan per ongeluk ‘uit schiet’ en tegen haar lichaam stoot op de verkeerde manier, kan de penis breken.

Gevaarlijke seks standjes MAN MAN

Ondanks het overgrote deel van de breuken bij doggystyle, is de vrouw bovenop het meest gevaarlijk volgens wetenschappers. De vrouw is hier veelal in controle over de hoek en de snelheid. Wanneer de penis er per ongeluk uit glipt kan deze vervolgens tegen een ander lichaamsdeel aankomen en breken wanneer de vrouw er weer op gaat zitten. Bij dit standje gooit de vrouw haar hele gewicht verticaal in de strijd. Bij doggy style is deze beweging horizontaal en minder gevaarlijk.

De oorzaak van een penisbreuk

Een breuk wordt veroorzaakt wanneer er teveel druk komt op de erectie. Bepaalde delen van de penis kunnen niet buigen, dus wanneer hier teveel druk op komt te staan kunnen deze breken. Het is dus niet de penis in zijn geheel die breekt, zoals dat bijvoorbeeld bij een arm of been wel kan gebeuren.

Al met al is het zaak om uit te kijken. Een ongeluk zit in een kleine, of verkeerde hoek… Lees hier welke seksstandjes elke man sowieso moet kennen.