Geruchten rondom Lando Norris en de ex-vriendin van João Félix

Lando Norris werd recentelijk gespot met Margarida Corceiro tijdens de finale van het ATP Masterstoernooi van Monte Carlo. Het duo werd gezien in het Court Rainier III, waar ze getuige waren van Stefanos Tsitsipas’ overwinning op Casper Ruud. Dit heeft geleid tot wilde speculaties over hun relatie, vooral omdat ze eerder in mei 2023 samen werden gezien.

Norris, die eind 2022 uit elkaar ging met zijn vorige Portugese vriendin Luisinha Barosa Oliveira, lijkt een voorkeur te hebben voor Portugese dames. Ondanks de recente geruchten, heeft Norris nog niet bevestigd dat hij een relatie heeft met Corceiro. Tijdens een leugendetector interview met Sky Sports F1 bevestigde Norris dat hij geen vriendin heeft, wat de geruchten nog meer mysterie geeft.

Wie is Margarida Corceiro?

Margarida Corceiro is een 21-jarig model en actrice uit Portugal. Ze kreeg bekendheid door haar rol in de populaire Portugese serie, Morangos com Açúcar, waarna ze doorbrak en in verschillende andere series verscheen. Ondanks haar succes in de acteerwereld, heeft ze zich de laatste tijd meer gefocust op haar modellenwerk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Margarida Corceiro (@magui_corceiro)

Margarida Corceiro heeft gewerkt met merken zoals Armani Beauty, Tag Heuer en Kerastase. Ook heeft ze 1,8 miljoen volgers op Instagram, waar Lando Norris gek genoeg niet een van is. Met haar sterke online aanwezigheid verdient ze ook een aanzienlijk inkomen als influencer. Margarida Corceiro, die zichzelf ook wel Magui noemt, heeft haar relatie met voetballer João Félix in 2023 beëindigd. Tijdens hun relatie gingen er geruchten over ontrouw en vreemdgaan, maar het is onduidelijk of dit de werkelijke reden was voor hun breuk.

Hebben ze wel of geen relatie?

Hoewel Lando Norris en Margarida Corceiro meerdere keren samen zijn gezien, blijft het onduidelijk of ze daadwerkelijk een stel zijn. Norris’ eigen uitspraken en hun afwezigheid op elkaars sociale media doen vermoeden dat ze hun relatie, als die er al is, privé willen houden. Wat wel zeker is, is dat beide momenteel volop in de schijnwerpers staan.

Bekijk hieronder meerdere foto’s van de prachtige Margarida Corceiro:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Margarida Corceiro (@magui_corceiro)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Margarida Corceiro (@magui_corceiro)