Naast dat een gepersonaliseerde ING-pas je portemonnee opfleurt zijn er enkele redenen waarom je afstand moet doen van je standaard pas en voor een uniek exemplaar moet gaan.

1. Een bijzondere gebeurtenis

Je vriendin, je vriendengroep of die bijzondere reis naar een onbekend land: ook jij hebt personen en gebeurtenissen waaraan je herinnerd wil blijven worden. En dat kan perfect met een gepersonaliseerde bankpas. Hoe leuk is het om bij elke actie met je pas herinnerd te worden aan dat ene speciale moment of om elke keer weer je geliefde voorbij te zien schieten? Die fantastische plaat die je geschoten hebt tijdens je reis, memorabele foto met je vriendengroep of die romantische gebeurtenis met je partner.

2. Een persoonlijke twist

Laat zien wie je bent met een gepersonaliseerde bankpas. Wat is jouw unieke signature? Hoe sta jij bekend bij je vrienden? Met een gepersonaliseerde bankpas onderscheid jij je op een next-level. Ga voor een te gekke print, bijzondere foto of vette quote. Wanneer de barmedewerkster vraagt om jouw pas, laat je gegarandeerd een bijzondere indruk achter.

3. Je spaardoel

Wanneer we sparen, hebben we een doel voor ogen, dat natuurlijk voor iedereen verschillend is. Spaar je voor de toekomst of de studie van je pasgeboren kind? Droom je van een nieuwe auto of ben je van plan een verre reis te ondernemen? Een gepersonaliseerde pas gaat je hierbij helpen. Met je spaardoel op je pas hou je je doel duidelijk voor ogen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elk jaar wil ik een verre reis maken. Afgelopen jaar reisde ik per motor van Zuid naar Noord Vietnam. Een unieke ervaring die naar meer smaakte. Nu leg ik maandelijks een bedrag opzij zodat ik elk jaar een nieuw land kan ontdekken. Mijn gepersonaliseerde bankpas herinnert me eraan waarvoor ik spaar.

Wil jij ook een gepersonaliseerde pas? Upload dan je eigen foto op de ING-site en bestel je pas!