Nooit meer een gekreukt overhemd

Je kent het vast wel: je gaat op reis en pakt je koffer in. En tijdens het inpakken doe je er echt alles aan om je overhemden kreukvrij te houden. Eenmaal aangekomen op bestemming pak je je koffer zo snel mogelijk uit en je hangt elk overhemd veilig in de kast van je hotelkamer. Wanneer je een belangrijke meeting hebt, of je wilt chique gaan dineren, ontdek je dat al je overhemden toch flink gekreukt zijn geraakt tijdens de reis.

Natuurlijk baal je als een stekker, want je hebt hoogstwaarschijnlijk geen tijd meer om een strijkijzer tevoorschijn te toveren. Don’t worry, Journey Shirt has got your back.

Journey Shirt is dé oplossing

Of je je overhemd nu in de koffer laat zitten of hem gelijk in de kast hangt, met een overhemd van Journey Shirt zit je sowieso goed. Je hebt de garantie dat er geen kreuken in je overhemd komen en dat het lijkt alsof je hem net hebt gestreken. Journey Shirt is een concept dat is bedacht door Nederlanders en vervolgens werd geproduceerd in Portugal. En dat is nog steeds zo.

Journey Shirt

Een hoogwaardige kwaliteit en ook nog eens een idee uit eigen land. Journey Shirt heeft een duurzame relatie met de fabrikanten van de overhemden, dus je hebt de zekerheid dat je product ook écht van de hoogste kwaliteit is.

Overhemd van speciaal katoen

De overhemden worden gemaakt van jersey katoen, dit zorgt niet alleen voor het beste comfort, maar ook voor het beste onderhoud van de overhemden. Doordat het van dit bijzondere materiaal is gemaakt, is het ook volledig strijkvrij en is hij altijd kreukvrij. Gelukkig is er voor iedere gelegenheid een geschikt shirt te vinden bij Journey Shirt.

geen kreukels overhemd

Kies bijvoorbeeld voor de kleur lichtblauw, navy, wit of zwart. En voor de prijs hoef je het overhemd ook niet te laten: met een prijs van €79.95 per overhemd is het een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding en koop je er een overhemd voor waar je nog lang precies van zult hebben. Check de website van Journey Shirt en verzeker jezelf van een strijkvrije en stijlvolle look.