1. Je durft je portemonnee niet tevoorschijn te halen

Ken je dat gevoel van schaamte als je je portemonnee tevoorschijn moet halen om de rekening te betalen tijdens een date? Niet omdat er geen geld in zit, maar omdat het een zielig stukje leer is wat tot de naad versleten is. Met een kwaliteitsportemonnee kun je jaren vooruit. True. Echter is het op een gegeven moment tijd voor een nieuwe. Investeer in een leren portemonnee. Hier ga je de aankomende jaren veel plezier aan beleven.

2. Je hebt geen boots

Veelzijdigheid in je schoenen-collectie is belangrijk. Naast die verzameling sneakers moet je ook een paar mooie boots in de kast hebben staan. Ga voor een paar mooie taupe kleurige Chelsea boots die je bij elke outfit kan rocken.

3. Je draagt baggy jeans

Bepaalde kleding stukken zijn tijdloos. Dit geldt helaas niet voor de baggy jeans. Met andere woorden: het is tijd om over te schakelen naar een slim-fit of straight-leg jeans in een donkere wassing. Daarmee zit je altijd goed.

4. Het enige pak in je kast is een zwart (die je draagt naar een bruiloft of begrafenis)

De dress code op je werk mag weliswaar casual zijn, echter kan je zo nu en dan in een pak op werk verschijnen. Kies voor een antraciet grijze of een navy blauw maat pak. Het is een must om er on point uit te zien, ongeacht de gelegenheid.

david gandy pak antraciet grijs MAN MAN

5. Je bent jaloers op andermans stijl van kleden

Je weet dat het tijd is om je kledingkast een upgrade te geven wanneer je evenveel naar mannen kijkt die er tiptop uitzien als het aantal meisjes waar je wel een beschuitje mee zou willen eten.

6. Het valt vrienden op dat je een item al jaren draagt

Als vrienden opmerkingen maken over je favoriete t-shirt, die je al sinds de middelbare school draagt, is het  verstandig om toch maar eens naar de kledingwinkel te gaan.

7. Je hebt gaten in je sokken

Je hebt gaten in sokken. Ondanks dat anderen het niet kunnen zien, betekent het niet dat je sokken met gaten mag dragen. Weg ermee.

Dit zijn zeven tekenen dat je garderobe een upgrade nodig heeft.