Het goedkoopste vrijstaande huis in Nederland

De woningprijzen stijgen de pan uit. Toch valt de vraagprijs bij dit vrijstaande huis eigenlijk reuze mee. De vraag is natuurlijk hoeveel er overboden gaat worden op Funda, maar hier maken een stuk meer mensen toch meer kans dan normaal. Je zult nu waarschijnlijk denken: bij zo’n vraagprijs moet er ergens een addertje onder het gras zitten. Toch?

Dat heb je inderdaad goed gedacht. Dit goedkoopste vrijstaande huis in Nederland bevindt zich namelijk in de provincie Groningen, vlakbij de Duitse grens, in het dorpje Nieuwolda. Daarmee willen we overigens zeker niet zeggen dat je hier minder goed kunt wonen. Qua locatie heb je namelijk helemaal niets te klagen. Het huis bevindt zich in een rustige buurt, waar je overal snel bent. Supermarkt, scholen en wegen richting nabij gelegen grote steden kun je gemakkelijk bereiken binnen een korte tijd.

Wat heeft het huis in Nieuwolda te bieden?

Het vrijstaande huis heeft aan aardige omvang van circa 100 vierkante meter. Het totale perceel is circa 435 vierkante meter. De tuin gaat rondom, waardoor je op veel plekjes kunt zitten en eigenlijk de hele dag door kunt genieten van de zon. De tuin is niet in beste staat, maar met een beetje creativiteit en handigheid maak je er in een handomdraai een heerlijke tuin van.

goedkoopste vrijstaande huis in Nederland
Funda

In het huis lijkt het ook alsof de tijd een beetje heeft stilgestaan. Mocht je een echte klusser zijn, is dit misschien een mooie uitdaging voor je. Hoewel je er een beetje doorheen moet kijken, zit er zeker potentie in. Bij binnenkomst stap je in de mega hal. Vanaf de hal kom je in de grote woonkamer die over de hele lengte van het huis loopt. Geen open keuken, maar ook dat heeft z’n voordelen. Wanneer je een keer geen zin hebt om op te ruimen, kun je het gewoon lekker laten staan.

goedkoopste vrijstaande huis in Nederland
Funda

Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers, waarvan er een ontzettend groot is. Je zou hier dus zelfs nog twee van kunnen maken. Verder vind je hier een badkamer die wel een opknapper kan gebruiken. Op de tweede verdieping zijn is er nog eens een slaapkamer en een grote overloop te vinden. Dat betekent dat dit goedkoopste vrijstaande huis in Nederland wel drie (en eventueel dus 4) slaapkamers heeft! Ruimte genoeg dus.

goedkoopste vrijstaande huis in Nederland
Funda

Wat is de vraagprijs op Funda?

Dit huis en de tuin kunnen dus wel een opknapbeurt gebruiken. Daarnaast heeft het voor velen niet de meest gunstige locatie. Het is dan ook niet voor niets dat de vraagprijs iets lager ligt dan we inmiddels gewend zijn in onze oververhitte huizenmarkt. De vraagprijs voor dit vrijstaande huis in Nieuwolda is €115.000. Als je een beetje handig bent met verbouwingen kun je hier dus zeker iets moois van maken!

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Funda nog meer te bieden heeft? Bekijk dan dit unieke grote huis mét molen te koop in Leiden.