Een luxe droomhuis voor levensgenieters

Heb jij eindelijk het moment bereikt dat je mag gaan bijkomen van je hard gewerkte jaren of ben jij gewoon op zoek naar een woning voor jou, je vrouw en kinderen? Perfect. Wij hebben namelijk een prachtige miljoenenvilla gespot op Funda gelegen in Amsterdam, die jij echt even zou moeten bewonderen. Met een prijskaartje waar je mond van open zal vallen kun jij jezelf als de eigenaar een levensgenieter in jouw droomhuis noemen.

Funda parel: deze miljoenenvilla in Amsterdam staat te koop

Een riant landhuis in Blaricum staat te koop op Funda

Wat dit optrekje van ruim 664 vierkante meter zichzelf nou zo uniek maakt? De woning ligt gelegen in een rustige buurt met een uiterst groene omgeving, op een werpafstand van de bruisende en sfeervolle stad Amsterdam. De luxe villa bevindt zich op de grens van de charmante Gooische dorpen Laren en Blaricum, niet voor niets ook wel ‘The garden of Amsterdam’ genoemd.

Funda parel: deze miljoenenvilla in Amsterdam staat te koop

Bij binnenkomst maak je kennis met de representatieve ontvangsthal, waarna je bij doorloop meteen in de ruime huiskamer komt. De woning is voorzien van een werkkamer, 9 slaapkamers, een ruime garage waar je minimaal twee auto’s kwijt kan, drie woonlagen, een ruime wijnkelder, een luxe moderne keuken voorzien van ingebouwd apparatuur en een praktische bijkeuken.

Funda parel: deze miljoenenvilla in Amsterdam staat te koop

Wil jij zomers genieten van een drankje in jouw prachtige tuin op een mooi terras? Dan kun je gemakkelijk de deuren openslaan die vrijwel rond de hele leefruimte gevestigd zijn. De tuin beschikt van een mooie vijver en is groot genoeg voor een familie-uitbreiding.

Een wellness ruimte voorzien van zwembad en sauna

En denk je nu dat we al klaar zijn met alles wat deze miljoenenvilla in petto heeft? Als kers op de taart laten we je kennismaken met de nodige luxe waarvan de woning niet zal ontbreken. De miljoenenvilla gelegen in Amsterdam beschikt over een ruime sauna, een fitness, relaxruimte en een fraaie badruimte waar jij heerlijk in een oase van rust jouw baantjes kan gaan trekken.

Funda parel: deze miljoenenvilla in Amsterdam staat te koop

Dit is het prijskaartje van de Amsterdamse miljoenenvilla

Ben jij nou helemaal verliefd geworden op deze Funda parel gelegen in de achtertuin van Amsterdam en zie jij jezelf al leven in dit prachtige pand voorzien van alles wat je hartje begeert? Dat snappen wij maar al te goed. Voor een mega villa met een perceel van 3.792 vierkante meter staat de woning momenteel op de huizenmarkt voor maar liefst €5.545.000 euro.

Hieronder meer foto’s van de woning, of bewonder alle details op Funda.

Funda parel: deze miljoenenvilla in Amsterdam staat te koop