Bizar luxe penthouse te koop op Funda

Het penthouse bevindt zich op Dam 3. Hiermee heb je uitzicht op het Monument op de Dam, het Koninklijk Paleis en het bruisende stadsleven. Architect Cees Dam ontwierp het penthouse, dat onderdeel is van DAM3. Hieronder vallen 19 appartementen. Op Funda wordt het penthouse beschreven als “inspirerend, eigenzinnig en succesvol”. De vraagprijs bevestigt inderdaad dat je erg succesvol moet zijn om het te kunnen aanschaffen.

Funda

All-inclusive

De grote glazen puien van het penthouse kunnen worden geopend of gesloten blijven. Zo kun jij zelf bepalen of je het stadsgedruis wil afschermen of het juist wilt horen. Naast de 305 m², zit er ook een terras van bijna 100 m² bij het penthouse inbegrepen. Verder vind je er een living met een wijnkamer, een woonkeuken, drie slaapkamers en een badkamers. De meubels op de foto zijn bij de prijs inbegrepen en neem je dus over bij aankoop. Door extra services van het Grand Hotel Krasnapolsky dat om de hoek ligt is het leven in jouw huis nog aangenamer gemaakt.

De duurste vierkante meterprijs van Nederland

Voor het totaalplaatje moet de toekomstige koper natuurlijk flink in de buidel tasten. Er wordt maar liefst €11.500.00 gevraagd voor het penthouse. Geïnteresseerde bezoekers kunnen via een private viewing ervaren hoe het penthouse er uitziet van binnen én van het uitzicht genieten.

Funda Funda

Andere opmerkelijke gebouwen

Het penthouse is niet het enige op Funda dat opmerkelijk is. Ook een oude fabriek die is omgetoverd tot loft is nog te koop in Amsterdam. Ben jij tevreden met je huisje, maar nog wel op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Dan is het wellicht leuk om te weten dat je met 21 vrienden een enorm kasteel kan huren voor 100 euro per nacht.

Funda penthousepenthouse Funda