Het is niet de eerste kerk die op Funda wordt aangeboden

Leegstaande kerken. Wat moet je ermee? Je zou er bijvoorbeeld een woning van kunnen maken. En we kunnen uit ervaring zeggen dat dit eigenlijk helemaal geen slecht idee is. Zo hebben we deze kerk op Funda gezien die van binnen een leipe mancave is geworden. In Wijchen vind je deze kerk die van binnen een interieur heeft waar iedere man van droomt. Nu hebben we een kerk gespot in Beverwijk die jij zeker ook gezien moet hebben.

Funda kerk

Flinke renovatie maakt dit een droomwoning

Als je in deze kerk tien jaar geleden naar binnen liep, is er een grote kans dat je in een kerkdienst belandde. Nu is het echter omgebouwd tot een meer dan behoorlijke woning. Van de buitenkant heb je al snel door dat het van origine een kerk is, maar vanbinnen is het een enorm stijlvolle, moderne woning. Daarnaast vind je in de voormalige kerk nog een aantal objecten waar iedere man van gaat glunderen.

Orgel

De hoogte van de kerk is bij de verbouwing niet onbenut gelaten. Zo zit er een klimwand in die wel 8 meter hoog is. De vissenliefhebber zal blij worden van het grote aquarium dat in de muur geïntegreerd is. Op koude dagen kan je gebruik maken van de roterende designhaard. Daarnaast heb je ook nog eens de beschikking over een pooltafel en een koffiecorner. In deze woning hoef jij je dus nooit te vervelen. Verder vind je in de kerk drie slaapkamers en een badkamer met zitbad. Dit alles is verdeeld over 2 woonlagen. De groene en rustige omgeving maken het ideaalplaatje compleet. We kunnen wel zeggen dat dit Beverwijk op zijn best is.

Slaapkamer

De vraagprijs van de koopwoning

Voor dit pareltje word je geacht 669.000 euro te betalen. Hieronder kan je nog meer foto’s zien van de stijlvolle woning om te kijken of het de prijs waard is:

Kerk Funda

Kerk Funda

keuken stijlvol industrieel omgebouwde kerk

klimwand in huis