Nu te koop op Funda

De boerderij die op Funda staat is in 1899 gebouwd en is daardoor al heel wat jaartjes oud. Doordat het huis door de jaren heen is blijven vernieuwd ziet het er heel modern uit. Je hebt veel privacy doordat het in de natuur ligt. Toch zit je ook nog dicht bij Leeuwarden, waardoor de locatie ideaal is als je toch af en toe de drukte op wilt zoeken. De eigenaren die er nu al 14 jaar wonen willen deze boerderij verkopen; en daarom staat die nu op Funda. Zij hebben ervoor gezorgd dat de woonboerderij is zoals die nu is. Het liefst willen ze dan ook dat de volgende kopers net zoals zij, goed voor het huis zullen zorgen.

Keuken

De schuur kan je zelf nog indelen

De woonoppervlakte is in totaal maar liefst 383 m2 groot. Vanbinnen staat de schuur nog grotendeels leeg. Dit geeft je de mogelijkheid om het helemaal in te richten zoals je zelf wil. Zo heb je de mogelijkheid om een slaapkamer, woonkamer en een badkamer te creƫren. Hier zou je dan ook nog een woonkeuken bij kunnen plaatsen. Dit zou er heel vet uit komen te zien.

Hieronder zie je een before and after-beeld waar je mond ongetwijfeld van openvalt:

Woonboerderij Woonboerderij

Het voorhuis

Het voorhuis is wel helemaal verbouwd waardoor je hier nu al goed zou kunnen leven. Op de begane grond heb je een grote woonkamer waar een houtkachel in zit. Ook vind je hier een L-vormige keuken via waar je kan doorlopen naar de gezellige woonkamer. Verder zit er op de begane grond een douchegedeelte. Voor de rest zijn er op de begane grond nog meer ruimtes. Je kan zelf bepalen wat je hiermee wil doen. Op de eerste verdieping zit een grote overloop en een ruime slaapkamer.

Woonkamer

De vraagprijs van de woonboerderij

Als je dit pareltje dat op Funda staat wil kopen, moet je 575 duizend euro neerleggen. Let er wel op dat je in de schuur nog veel kosten gaat maken aan het inrichten van je huis.

Zie hieronder meer beelden van de prachtige woonboerderij:

Funda woonboerderij

uitzicht woonboerderij funda

Slaapkamer

Funda woonboerderij

Funda

Ruimte