Een boerderij op Funda met oneindige mogelijkheden

Deze voormalige boerderij op Funda biedt een ruime woonoppervlakte van 188 m² en bevindt zich op een riant perceel van maar liefst 13.105 m². De woning beschikt over drie slaapkamers, ideaal voor een gezin of voor gasten. Dit alles is te koop voor de aantrekkelijke vraagprijs van € 249.500.

Deze Groningse boerderij, gebouwd in de jaren 20, ligt op een perceel van meer dan 13.000 m². Een unieke kans voor iedereen die niet terugdeinst voor een uitdagend project. Of je nu de bestaande boerderij wilt renoveren en de authentieke charme wilt behouden, of kiest voor een nieuwbouwwoning op dit prachtige stuk land, de mogelijkheden zijn eindeloos. De huidige eigenaren zijn al begonnen met de renovatie, maar er is nog genoeg ruimte om je eigen stempel op dit project te drukken.

funda huis

Ruimte, rust en natuur

De woning wordt omgeven door een enorme tuin waar je al je groenplannen kunt realiseren. Of je nu een prachtige siertuin, een moestuin of ruimte voor dieren wilt, hier kan het allemaal. Er is zelfs een stukje bos bij het perceel inbegrepen. Bovendien is er een riante kelder van ca. 53 m² met stahoogte en een enorme zolderberging van ca. 83 m², die via een losse trap bereikbaar is. De begane grond biedt 188 m² aan woonoppervlakte, verdeeld over meerdere vertrekken die je geheel naar eigen smaak kunt inrichten.

De gemeente Oldambt biedt diverse mogelijkheden voor plannen rondom toerisme, educatie, cultuur en jeugd. Denk bijvoorbeeld aan een camping, voedselbos, educatiecentrum of een B&B. Meer informatie hierover vind je op de website van de gemeente Oldambt.

funda huis

Perfecte ligging dicht bij de Duitse grens

Nieuw-Beerta is een idyllisch streekdorp in de gemeente Oldambt, provincie Groningen, dicht bij de Duitse grens. Het is omgeven door uitgestrekte velden, weiden en kanalen, perfect voor lange wandelingen en fietstochten. Basisvoorzieningen zoals een basisschool, supermarkt en treinstation zijn in de buurt, en voor overige voorzieningen kun je terecht in nabijgelegen plaatsen zoals Winschoten.

Grijp deze unieke kans en maak van Verlengde Hoofdweg 45 jouw droomhuis op het Groninger platteland! Bekijk hieronder meer foto’s:

funda opknapper kluswoning

funda boerderij met groot perceel groningen

funda huis

funda huis