Een vervallen hoekwoning in Winterswijk staat te koop

Als je ervan houdt om huizen op te knappen is deze woning in Winterswijk heel interessant voor jou. Het huis is gebouwd in 1900 en dat is goed terug te zien aan zowel de binnen- als buitenkant. De woning staat op een perceel van 560 vierkante meter en heeft een woonoppervlak van 116 vierkante meter. Hiernaast is er nog een ruimte van 50 vierkante meter die je kan gebruiken als schuur, garage of hobbyruimte.

 

Als je niet echt tevreden bent met dit huis hebben we goed nieuws: De woning heeft namelijk veel ruimte voor persoonlijke invulling. Zo kun je veel verbouwen, opnieuw inrichten en zelfs aanbouwen voor wat extra leefruimte. Wat wel inbegrepen zit, zijn de houtkachel in de woonkamer, de c.v. ketel en een gedeeltelijke dubbele beglazing.

Woning in Winterswijk die uit de middeleeuwen lijkt te komen

Je komt binnen in de hal die je toegang geeft tot een L-vormige woonkamer met een stook mogelijkheid, een achterkamer, een keuken met trap naar de volgende verdieping, een zit/slaapkamer, een washoek en een extra toilet ruimte. Op de tweede verdieping zijn er vier slaapkamers met kasten voor berging. Maar doordat het huis veel verbouwing nodig heeft, zul je dit ook helemaal kunnen aanpassen. Als laatste heeft het huis een grote tuin met een oppervlakte van 243 vierkante meter, gelegen op het zuiden.

Wat is de Funda-vraagprijs van de opknapper?

Heb je deze feestdagen niets te doen en wil je graag iets verbouwen? Dan is deze woning in Winterswijk misschien iets voor jou. Je hebt hem al voor 189.000 euro. Dit is natuurlijk niet alles. Zo ben je ook nog wel wat geld kwijt aan de verbouwing en inrichting van het pand. Bekijk hieronder de foto’s van deze vervallen woning (bron: Funda):

Middeleeuws huis Winterswijk - woonkamer

Middeleeuws huis in Winterswijk - keuken