Villa in Deurne staat te koop

In Deurne staat een villa te koop met een woonoppervlakte van maar liefst 244 vierkante meter. De huidige bewoners hebben de woning al een tijdje niet vernieuwd. De villa is wat gedateerd, maar over de garage wordt iedereen enthousiast. In de garage vind je namelijk heel wat supercars. Ook is er boven het bedrijfspand een prachtige mancave te vinden.

De bedrijfsruimte van zo’n 800 vierkante meter maakt het mogelijk om je helemaal uit te leven. De vorige eigenaar wist in ieder geval wat hij ermee ging doen. Hij begon namelijk zijn eigen autozaak. Blijkbaar handelde hij in exclusieve auto’s, want we zien onder meer een Porsche 911 Targa (991), een Chevrolet Corvette C7 met flinke achtervleugel, een Porsche 911R, Porsche 911 Speedster en een flink uitgebouwde Dodge Challenger staan. Een collectie om jaloers van te worden.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Zoals gezegd: op de bovenverdieping van het bedrijfspand vind je een prachtige mancave. Oftewel, deze villa is de natte droom van elke man. De vraagprijs is alleen wel even slikken. Voor het huis met garage vol supercars (die je er natuurlijk niet bij krijgt) betaal je 895.000 euro (kleine sidenote: momenteel is de status ‘verkocht onder voorbehoud’).

Maar als je al in Deurne woont en op zoek bent naar een groter huis, dan heb je misschien geluk. De huidige eigenaren van deze villa willen namelijk kleiner wonen en zien een woningruil tot één van de mogelijkheden. Wij zouden het wel weten hoor! Bekijk meer foto’s hieronder (Funda):

funda woning deurne te koop woonkamer ruime losstaande woning deurne tuin woning deurne bedrijfspand

 

Ken je die perfecte woonboerderijen die je overal in woonmagazines tegenkomt? Nu te koop op Funda: een woonboerderij als deze zie je normaal alleen in magazines.