Bouwval in Den Ilp te koop

Er moet nog heel wat gebeuren aan dit knusse huisje in het Noord-Hollandse Den Ilp voordat er weer iemand kan wonen. De vervallen woning heeft een woonoppervlak van 89 vierkante meter en staat op een perceel van 377 vierkante meter. Afgezien van de grote boom achter het huis stelt de tuin overigens niet veel meer voor.

 

Binnen is alles vrij kaal en verouderd. De open haard in de keuken is van binnen betegeld met blauwe tegeltjes en hier en daar is nog wat verdwaald meubilair te vinden. De vloer is hier en daar al verwijderd en het lijkt erop dat er over de jaren ook wel waterschade is geweest.

bouwval noord holland huis opknapbeurt

Het meest merkwaardige vind je echter in de woonkamer. Misschien wilde de fotograaf het huis wat meer levendigheid geven, want er zijn twee levensgrote poppen op de foto’s te zien. De vrouw des huizes zit aan tafel, terwijl de man in de hoek staat, overeind gehouden door een stoel. Een van de 360° foto’s laat ook nog een soort poppenhuis zien op de grond in een van de slaapkamers.

huis den ilp poppen woonkamer

Het huis heeft in totaal drie slaapkamers, waarvan een op de benedenverdieping en twee op de eerste verdieping. Er is een smalle, langwerpige badkamer op de eerste verdieping. Zowel naast als achter het huis is een klein schuurtje te vinden.

Hoeveel kost dit vervallen huis op Funda?

De woning staat voor maar liefst €625.000 op Funda te koop. Een koopje is het dus zeker niet, vooral gezien al het werk dat aan het huis gedaan moet worden. Ook nieuwbouw is een optie, maar ook dat zal een klein fortuin kosten. De ruimte daarvoor is er in ieder geval wel en is in overleg met de gemeente ook nog uit te breiden. Wie weet krijg je ook de poppen wel bij het huis.

Bekijk hieronder meer foto’s van de woning (Funda):

poppen woning bovenverdieping slaapkamer te koopden ilp funda schuur achtertuin