Spotgoedkope vrijstaande woning in Uithuizen te koop

Dit huis in het Groningse Uithuizen is op het eerste gezicht zeker geen verkeerd optrekje. Met 95 vierkante meter aan woonoppervlak woon je best prima en deze vrijstaande woning heeft een zeer forse achtertuin. Het huis is al wat aan de kant, gebouw tussen 1931 en 1944. Je kunt je dus voorstellen dat er wel wat aan moet gebeuren om het een beetje up-to-date te brengen.

 

Er zijn in totaal vijf kamers in de woning, waarvan maar liefst vier slaapkamers. De slaapkamers aan de voorkant zijn echter aan de kleine kant. De doucheruimte en het toilet zijn gescheiden. Aan opbergruimte is er geen gebrek in dit huis, want naast een kelder is er ook nog een voorraadkast en een zolder in het achterhuis. vrijstaand huis uithuizen goedkoop

Er zitten alleen wel wat haken en ogen aan. Zo bevat het huis nog asbest, wat vaak wel een flinke duit kost om te verwijderen omdat dit een giftige stof is. Ook is het huis niet geïsoleerd, dus voordat je in de winter gaat stoken moet daar ook nog iets aan gedaan worden.

De nieuwe bewoner kan zijn auto kwijt in de bijbehorende houten garage en gereedschap en dergelijke kunnen opgeborgen worden in de vrij forse vrijstaande schuur. Beide hebben zeker wel een likje verf nodig en waarschijnlijk ook wel wat nieuwe planken. Rondom de schuur en de garage is de tuin betegeld, maar  erachter heb je ook nog een groot grasveld dat met een beetje tuinieren tot een mooie tuin omgetoverd zou kunnen worden.

achtertuin goedkope woning in uithuizen opknappen

Wat is de vraagprijs van deze kluswoning op Funda?

Hoe dan ook staat het vrijstaande huis voor een heel mooi prijsje op Funda te koop. Je betaalt namelijk slechts €85.000 om in Uithuizen te gaan wonen. Natuurlijk is het wel de vraag hoeveel je kwijt bent aan de verbouwing. De woning staat op Funda dan ook te koop als een huis voor iemand die niet bang is voor een grote verbouwing. Handige klussers die wel van een uitdaging houden worden opgeroepen om een bezichtigingsafspraak te plannen. Aan de foto’s op Funda is dan ook niet te zien hoe dit optrekje er van binnen uitziet (bron: Funda).

achtertuin goedkope woning uithuizen opknappen klussen

Benieuwd wat voor koopjes er nog meer op Funda te vinden zijn? Neem eens een kijkje bij deze mega goedkope villa.