Logan

De nieuwste film in de Wolverine reeks. De film speelt zich af in de nabije toekomst, waar Logan zorgt voor de zieke Professor X. Ze verschuilen zich op de grens bij Mexico, weg van de wereld en van Logans nalatenschap. Tot dat er een jonge mutant hun pad kruist. En wat blijk, de kleine mutant blijkt een badass te zijn met haar eigen geheimen. De film zal vanaf 2 maart 2017 in de bioscoop te zien zijn.

Kong: Skull Island

King Kong, het is alweer 12 jaar geleden dat Peter Jacksons versie over het 8e wereld wonder uitkwam. Daarom is het nu tijd voor een nieuwe variant. Én wat voor een! King Kong ziet er bruter uit dan ooit. Bovendien heeft Kong: Skull Island een ijzersterke cast met onder andere Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson en John Goodman. De film is vanaf 9 maart 2017 in de bioscoop te zien.

Gold

Wanneer een falende zakenman een droom krijgt, vertrekt hij naar Indonesië om daar samen met een geoloog op zoek te gaan naar goud. Ze hebben succes en verdienen bakken met geld, maar kunnen ze dit volhouden? In de film heeft Matthew McConaughey de hoofdrol, waar de Oscar winnaar voor Dallas Buyers Club veel is afgevallen, is hij voor deze rol heel wat kilo’s aangekomen. De film zal vanaf 16 maart te zien zijn in bioscoop.

Life

De bemanningsleden van een internationaal ruimtestation staan op het punt om een van de belangrijkste ontdekkingen uit de geschiedenis van de mensheid te doen. Ze kunnen namelijk als eerste aantonen dat er leven is  buiten de aarde. Wanneer ze met hun onderzoek beginnen en hun methodes onbedoelde gevolgen krijgen, blijkt de levensvorm van Mars intelligenter dan verwacht. De film belooft een meeslepende thriller te worden. Hij is vanaf 23 in bioscoop te zien.