Winters vermaak is ook vermaak

Weliswaar is het in de winter niet prettig warm en zijn zomerse festival taferelen verre van aanwezig, toch is er genoeg te doen in en rondom Amsterdam om jezelf van een goede tijd te voorzien. Zo zijn er genoeg feestjes met lekkere muziek, maar ook een aantal feestjes waarbij de gezelligheid van de winter centraal staat en we mogen genieten van goed eten, lekker drinken en knusse sferen.

Georgie’s Wintergarten

Samen met Georgie het beste moment van het najaar beleven. Op zaterdag 18 november vindt Georgie’s Wintergarden ’17 plaats. Een evenement dat draait om samen zijn en artistieke uitingen. Er wordt veel waarde gehecht aan het ontsnappen aan de realiteit van alledag en juist weer met elkaar te communiceren en samen een mooie tijd beleven. De lekkerste muziek, de mooiste mensen en de beste sfeer. Het komt allemaal samen op deze dag in Georgie’s Wintergarten. Beslist een feestje waar je een keer geweest moet zijn.

PIV

festivals om je winterdagen door te komen MAN-MAN

PIV Records heeft door de jaren heen aan de basis gestaan van meerdere legendarische clubnachten in onze hoofdstad. Nu gaan ze hun territorium uitbreiden door zich te verplaatsen naar DOK Amsterdam en een eerste festival-editie op touwen te zetten. We weten van deze organisatie dat ze altijd lekkere namen weten te strikken, dus dat zal deze keer niet anders zijn. Op 3 februari 2018 moet jij in DOK Amsterdam wezen.

Om tickets te bestellen klik je hier.

 

De Amsterdamse Winterparade

De naam doet het al vermoeden, De Amsterdamse Winterparade is het complete winterse plaatje in Amsterdam. De RAI wordt voor twee dagen omgetoverd tot een plek waar werkelijk alle elementen van een winters samenzijn bij elkaar komen. Denk aan een schaatsbaan, een kerstmarkt, maar ook een winter wellness, theater en muziek. Op 2 en 3 december is de RAI het decor voor jouw gezellige wintermoment met vrienden, familie of je partner.

Om tickets te bestellen klik je hier.

Thuishaven Wintercircus

festivals om je winterdagen door te komen MAN-MAN

Uiteraard mag deze niet ontbreken in onze aanbevelingen. Het wintercircus is Thuishaven’s antwoord op het ontbreken van de warme zomerdagen. Een festival dat zijn gelijke niet kent – gelukkig. Een heerlijke atmosfeer, perfecte locatie en praktisch iedere zondag kunnen de voetjes van de vloer. Thuishaven weet iedere keer weer een lekkere naam op ’t pamflet te zetten, dus mocht je in de winterdagen zin hebben in een goed feestje, de zondagen zijn voor ’t Wintercircus.

Om tickets te bestellen klik je hier.

 

Valhalla

festivals om je winterdagen door te komen MAN-MAN

Ook dit feestje vindt plaats in de RAI Amsterdam. Valhalla is een indoor festival met een enorm scala aan dj’s en muziekstijlen. Het is een redelijke massale setting en ’t lijkt een wereld op zich. Met namen als ANOTR, FS GREEN, Paula Temple, Jonna Fraser en Fritz Kalkbrenner is er praktisch voor iedereen wat wils.

Om tickets te bestellen klik je hier.