Fernando Torres is plotseling een gespierde man

Het is een hele opgave om na je sportcarrière je figuur te behouden. Je mag dan eindelijk weer regelmatig genieten van een patatje met heerlijk veel mayonaise, pizza’s en het nodige bier. Lekker natuurlijk, maar als je jouw dagen niet langer op de trainingsvelden doorbrengt komen de kilo’s er in rap tempo aan.

Zo zijn Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart toch wat voller geworden de laatste jaren. Zover wilde Fernando Torres het niet laten komen en dus slijt hij zijn dagen in de sportschool en dat begint aardig wat vruchten af te werpen.

De sportschool als beste vriend

Het dagelijks trainen is de voormalige spits van onder andere Liverpool, Chelsea en Atlético Madrid niet vreemd. Nu hij zijn voetbaltenue aan de wilgen heeft gehangen, leeft hij zich uit op zijn nieuwe hobby: fitness. Eén ding is zeker: dat bevalt meer dan goed.

Daar moeten we wel een kleine aantekening bij maken: als voetballer was hij al gewend om redelijk intensief te trainen. Van een beginnend buikje was dus geen sprake, maar het lichaam in vorm houden kan zeker geen kwaad. Momenteel ziet hij er dus dankzij de vele uren in de sportschool zeer afgetraind uit. Stiekem vragen we ons af of hij wellicht het trainingsschema van Adama Traoré heeft gehanteerd of dat hij een geheel eigen programma heeft ontwikkeld. Dat hij afscheid heeft genomen van zijn bijnaam ‘El Niño’ verbaast ons in ieder geval niet.

Check hieronder before en after foto’s van Fernando Torres:

(foto uit het jaar 2013, gedurende zijn periode bij Chelsea FC)

(De gespierde Fernando Torres, anno 2021)