Fantaseren over de gekste dingen

Wij mannen fantaseren dagelijks meerdere keren over seks. Het zou dan ook een beetje raar zijn als wij denken dat het andere geslacht dit niet doet. Het delen van seks fantasieën leidt tot betere seks. Daarom geven wij een kijkje in het vrouwelijk brein.

1. De jonge man verwennen

Elke vrouw die de dertig nadert of erboven komt, denkt wel eens aan seks met jongere mannen. Het flirterige gedrag tussen de 21-jarige jongen en 32-jarige vrouw lijkt onschuldig, maar is dat niet. Elke jongeman fantaseert wel eens over de beste seks met een oudere dame, maar vice versa gebeurt dus precies hetzelfde. De macht pakken in bed is waar de vrouwen het liefst over fantaseren, het moment dat jij daar als speelpop fungeert voor hen. Dus gasten, tijd om daad bij het woord te voegen en eens een oudere vrouw mee te nemen na het stappen.

2. Lesbische handelingen

Helaas verstaan wij mannen de vagina niet geheel, waardoor vrouwen elkaar betere orgasmes kunnen geven. Mede daardoor fantaseren de vrouwen weleens over lesbische handelingen. Vrouwen die snappen beter hoe een andere vrouw aangeraakt moet worden en hoe de perfecte G-spot stimuli gedaan kan worden.

3. Handelingen in het openbaar

Het gevoel dat je plotseling intiem aangeraakt kan worden terwijl je bezig bent, dit is iets waar menig vrouw ontzettend geil van kan worden. Vrouwen willen zich sterker en gewaardeerd voelen in hun lichaam. Door zichzelf naakt te vertonen of seks met hun partner te hebben, kunnen zij zich zo voelen. Openbaar seks hebben kan ervoor zorgen dat zij zich sterker en meer gewaardeerd voelen.

4. Het spotten van andere

Voyeurisme is een term die gebruikt wordt als je opgewonden raakt van het zien van mensen die seks met elkaar hebben. Wanneer je random iemand anders seks ziet hebben, kunnen vrouwen hier opgewonden van raken. Hoewel het enorm ongemakkelijk en onprettig kan zijn, kan het ook andere gevoelens opbrengen.

5. Een trio met twee mannen

Niet alle vrouwen fantaseren over een trio, maar een groot deel doet het wel. Misschien wel een overgroot deel daarvan fantaseert over een trio met twee mannen. Het fantaseren hierover wordt meestal gedaan door vrouwen die opzoek zijn naar wat meer aandacht. Een trio met twee mannen kan hen dit gevoel geven.

6. Een trio met een andere vrouw

Vrouwen zijn nou eenmaal aantrekkelijker dan mannen, wij begrijpen het. Wanneer je meisje een vrouw ziet die ze echt heel mooi vindt, kan het zo maar eens zijn dat ze fantaseert dat jullie drie iets aan het doen zijn. Opper daarom eens dat jij dit ook wel ziet zitten en wie weet gebeuren er spannende dingen onder de lakens.

fantseren in bed vrijen

7. De man bij de bar

Seks met een vreemde vinden vrouwen spannender dan je in eerste instantie zou denken. Maar dit gebeurt niet alleen tijdens het uitgaan. Wanneer ze bijvoorbeeld onderweg zijn naar werk in een uur durende treinrit, maken ze oogcontact met je. Terwijl zij dat doen gaan er allerlei fantasieën door hun hoofd, en ongetwijfeld ook door die van jou. Fantasieën blijven vaak fantasieën omdat jij nooit op hen afstapt of vice versa. Laat je mannelijkheid maar eens zien de volgende keer dat je in de trein zit en stap op die dame af.

8. Rollenspel

Na het succes van “Fifty shades of Grey” zijn er weinig vrouwen die hier niet over gefantaseerd hebben. Zo nu en dan mag die casual seks in bed wel eens wat spannender. Dus tijd om je beste brandweerman naar boven te halen. Of iets anders kan natuurlijk ook.

onder de lakens

9. Swinger voor één dag

Monogamie ligt steeds vaker ter discussie in het huidige tijdperk. Sexuoloog Reba Carrine zegt dan ook dat dit niet heel gek is. Er wordt vaak gezegd dat het hebben van meerdere seksuele partners een taboe is. Daarom is het swingen een fantasie van vele vrouwen. Dus wees niet bang als ze dit een keer deelt, want vele  mannen hebben hier ook een handje van.

10. SM

Het blijft iets spannends hebben, een lichte spank op de billen of het vastgebonden zijn. Vrouwen vinden het fijn als zij soms gedomineerd worden. Dus tijd om de handboeien of stropdassen uit de kast te halen.onder de lakens

Ben je nog single en op zoek naar dames van dezelfde leeftijd? Dan zijn dit de verlangens van millenials onder de lakens.