Fabrizio is zeker niet camera schuw

De Vlaamse Fabrizio staat naar alle waarschijnlijkheid graag in het middelpunt van de belangstelling. Na zijn deelname als verleider aan Temptation Island, deed hij jaren later nog een keer mee. Dit keer niet als verleider, maar als koppel en alsof dat nog niet genoeg was, was hij te zien in de Belgische versie van The Bachelor. In het programma koos hij voor de Nederlandse Madieke, maar de relatie hield geen stand. Op dit moment heeft het er alle schijn van dat Fabrizio Tzinaridis een nieuwe vriendin heeft.

Volgens Madieke, een dame die nu in het rijtje van ex-vriendinnen van Fabrizio Tzinaridis staat, was er een soort afstand tussen hen, en dat kwam niet omdat zij in Nederland woont. “We hebben dat heel open gecommuniceerd en hij gaf al snel aan dat hij niet de verliefdheid voelde die hij dacht dat hij moest voelen”, zei ze toen.

Is populaire realityster Lie Meurs de nieuwe vriendin van Fabrizio Tzinaridis?

Maar inmiddels lijkt Fabrizio de verliefdheid wel te voelen voor een andere dame. Hoewel hij normaal gesproken niet geheimzinnig doet over zijn liefdesleven, probeert hij zijn nieuwe relatie wel geheim te houden. Toch zijn volgers er al snel achter gekomen dat de mogelijk nieuwe vriendin van Fabrizio Tzinaridis de Vlaamse Lie Meurs is. “Deze twee zijn ook zo goed in hun relatie geheimhouden”, schrijft grappend Juicechannel_ op Instagram. Dit omdat ze allebei een story op hun Instagram deelden, terwijl ze in de weer waren met paarden. Waarschijnlijk hebben ze daar bij het plaatsen toch niet zo goed over nagedacht. Weten ze dat in ieder geval weer voor een eventuele volgende keer.

fabrizio tzinaridis nieuwe vriendin

Geen onbekende

Het toeval (of juist niet) is, dat Fabrizio en Lie zijn geen onbekenden van elkaar zijn. De tweede keer dat Fabrizio meedeed aan Temptation Island, was Lie één van de verleidsters. Pommeline, destijds de vriendin van Fabrizio, voelde de bui toen al hangen. Fabrizio en Lie hadden in het verleden namelijk ook al eens gedatet. De vonk sloeg toen niet over, maar blijkbaar is er nu toch is anders, waardoor het wel is overgeslagen.

Bekijk hieronder de mooiste foto’s van Lie Meurs:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIE MEURS (@liemeurs)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIE MEURS (@liemeurs)