Internet daten

Een date via het internet is net even wat anders dan een date met iemand die je al eens in het echt gezien hebt. Je keurt elkaar in eerste instantie op basis van het uiterlijk, maar het uiterlijk zegt vaak natuurlijk nog niet zo veel over het innerlijk. In de nieuwe mobiele app van de oogzorgspecialist kies je puur op basis van zijn of haar ogen je mogelijke soulmate. Immers, ogen geven letterlijk een kijkje in je persoonlijkheid en humeur.

Eyedate man man 01

EyeDate

Een van de grootste afknappers in de wereld van online daten is dan ook het gebruik van de verkeerde foto’s. Die slechte mirrorselfies zijn met de ‘EyeDate’ app verleden tijd. De stap van professionele oogzorg naar de datingmarkt is voor Specsavers niet meer dan logisch.

‘‘Er zijn natuurlijk al veel dating apps, maar we denken hiermee écht iets unieks te bieden. Wij zien al ruim 20 jaar dagelijks veel ogen voorbijkomen en zijn ervan overtuigd dat ogen veel meer vertellen dan veel mensen denken. Ogen worden niet voor niets ook wel de spiegel van de ziel genoemd.”