VBX ADE

VBX is dit jaar aanwezig op ADE met maar liefst drie verschillende affiches. Op donderdag 19 oktober kun je terecht in BRET voor de eerste intieme avond met Vera, Fransesco Del Garda, Andrew J. Gustav en Reiss. Van 23.00u tot 08.00u kan jij jouw nacht goed besteden. Als je ’s ochtends naar buiten loopt, kun je je alvast voorbereiden op wat komen gaat.

Op zaterdagochtend is er vanaf 06.00u tot 18.00u VBX Afterhours voor de mensen die geen genoeg kunnen krijgen van enkel de nacht. SIT, Jan Krueger, Spokenn, Makcim en anderen zullen je dan vergezellen met hun muzikale hoogstandjes. Om je ADE VBX trip compleet te maken, reis je zaterdagavond af naar de ShelterDaar staan ZIP, Praslesh en Ferro klaar om de nacht uit te spelen. Van 23.00u tot 12.00u kun je hier je beste moves showen. VBX heeft dus absoluut een goed programma voor je klaarstaan.

Bestel je kaarten hier.

de vetste ADE feestjes in 2017 MAN-MAN

Into the Woods ADE Weekender

Voor het eerst tijdens een editie van ADE is Into the Woods onderdeel van het programma. Het festival dat bij velen bekend is door hun magnifieke edities in ’t bos bij Amersfoort, zal nu neerstrijken op het NDSM-werf. Ze pakken uit met maar liefst drie verschillende events. Zo is er de Weekender op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober, de Nightshifts op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober én de ADE Hangover voor de mensen die bij willen komen van hun zware nachten. Er zal een grote variatie aan DJ’s, live-muziek, streekproducten en de lekkerste gerechten aanwezig zijn.

Bestel je kaarten hier.

de vetste ADE feestjes 2017 MAN-MAN

De Marktkantine ADE Sunday – DJ Harvey

Vorig jaar was deze oude rot, die al vanaf de jaren ’80 meedraait, al te bewonderen tijdens het Amsterdam Dance Event. Dit jaar keert hij, de man die bekend staat om zijn excentrieke platenkeuze, op zondag 22 oktober terug in de Marktkantine. DJ Harvey zal je – all by himself – meenemen op een onvergetelijke reis door de muziek. Al met al, de kers op de taart van jouw ADE.

Bestel je kaarten hier.

ADE 2017

Thuishaven

Thuishaven is een bekende naam in en rondom Amsterdam en mag dus absoluut niet ontbreken in dit lijstje. Met drie verschillende events is het concept goed vertegenwoordigd op ADE dit jaar. Ze trappen af op de vrijdag van 15.00u tot 23.00u met het Life and Death label van de Italiaanse DJ Tennis. Zaterdags is Thuishaven geopend van 13.00u tot 23.00u met toppers als Karotte, Benny Rodrigues, Dennis Ferrer en Skream. 

De laatste ADE dag voor Thuishaven is de zondag. Op deze dag beginnen ze van 13.00u tot 23.00u, om vervolgens vanaf 23.00u door te gaan met een beperkt aantal mensen en een secret line-up. Naast een 10 uur durende set van de Sluwe Vos zijn ook andere helden van weleer aanwezig om hun plaatjes te draaien. Denk aan Mano Le Tough en Simian Mobile. Genoeg lekkers om te checken dus wat betreft Thuishaven.

Bestel je kaarten hier.

de vetste ADE feestjes in 2017 MAN-MAN

Zeezout

Met een schamele hoeveelheid van vier events is Zeezout dit jaar alles behalve slecht vertegenwoordigd op ADE. De organisatie die voornamelijk bekendheid genereert met hun buitenfeestjes op bijvoorbeeld Blijburg, heeft tijdens ADE weer een aantal top-acts binnen weten te halen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is Undercurrent het strijdtoneel van Zeezout. Daarnaast zal er op vrijdag in Studio/K ook een event plaatsvinden, ontstaan uit een collab tussen Zeezout, Spun Out en Ransom Note.

Verwacht acts als Hunee, Beesmunt Soundsystem, Mall Grab en Reza Athar. Een greep uit de ruim 30 namen die namens Zeezout jouw voetjes van de vloer gaan krijgen. Wat betreft de tijden, die zijn lekker makkelijk gehouden. Ieder evenement duurt van 22.00u tot 08.00u. Je kan je dus niet vergissen.

Bestel je kaarten hier.

de vetste ADE feestjes in 2017 MAN-MAN

Risky Business

Risky Business is een New Yorkse formule die na Mexico City en Tel Aviv neerstrijkt in Amsterdam. Om precies te zijn in de A’dam Toren. Op het eerste gezicht lijkt dit een affiche als ieder ander op ADE, al is niets minder waar. Het is natuurlijk geen Risky Business zonder risky element. Het feestje biedt namelijk de keuze aan bezoekers: pants optional. Je mag dus zelf beslissen of je gaat feesten mét of zonder broek.

Mocht je interesse hebben in dit unieke event, dan ben je morgen vanaf 23.30u welkom bij Madam in de A’dam Toren. Tot 05.00u ’s nachts zul je de voeten van de vloer mogen tillen – met of zonder broek. Toegang tot het event is gratis, maar wel met RSVP.

Groove Odyssey

Morgenavond – woensdag 18 oktober – zal de Sugarfactory voor het tweede maal in het teken staan van Groove Odyssey. Opnieuw zal de club aan de Lijnbaansgracht draaien om groovy, funky house. Met een headliner als Kenny Dope is het beslist een affiche om naartoe te gaan. Naast hem is er ook plek voor Terry Hunter, Bobby & Steve en Mike Risk. Genoeg namen om jou een goede avond en nacht te bezorgen dus. Het feestje zal starten om 23.59u en eindigen om 06.00u in de ochtend.

Bestel je kaarten hier.

toffe feestjes tijdens ADE MAN-MAN

Komm Schon Alter

Als nieuwe locatie tijdens ADE dit jaar is het Theater de thuisbasis van Komm Schon Alter. Het concept waarbij alleen maar 24-plussers aanwezig mogen zijn trekt al meermalen volle zalen. Het is een gewild feestje en tot nog toe is zowat iedere editie hartstikke uitverkocht geweest. Ook dit jaar is dat weer het geval, dus mocht je een kaartje weten te bemachtigen dan mag je jezelf gelukkig prijzen.

Met een line-up die namen als Agents of Time, Alex Niggemann en Extrawelt omvat kunnen we niet anders dan concluderen dat het een absolute topper is. Het feestje zal starten op 20 oktober om 22.00u en eindigen op 08.00u de volgende dag. Een mooie tijd voor een goed feestje. Voor hen die gaan: geniet ervan!

de vetste feestjes tijdens ADE 2017 MAN-MAN