Heel Nederland is inmiddels bekend met de zangeres

Het kan niet anders dan dat je al bekend bent met de Nederlandse zangeres Emma Heesters. Al eerder dit jaar zagen we dat Emma en haar vriend, voetballer Wesley Hoedt, lekker aan het uitwaaien waren op de Malediven. Nu is er weer ander nieuws naar buiten gekomen over de 26-jarige Emma. Zoals je weet is het een hartstikke knappe dame en zingt ze ook nog eens de sterren van de hemel, maar toch heeft ze er niet altijd zo uitgezien. In een interview met Anna Nooshin laat Emma namelijk weten dat ze onzeker is over haar lichaam. Dat zijn we allemaal wel eens, dus dat is hartstikke normaal. Toch heeft Emma blijkbaar het één en ander laten doen om deze onzekerheid tegen te gaan.

Yvonne Coldeweijer deelde een oude foto van Emma Heesters

Het lijkt erop dat Emma flink is veranderd door de jaren heen. Zelf liet ze al een keer weten misschien nog wel naar de plastische chirurg te stappen om twee dingen aan te pakken. Op onderstaande foto kun je goed het verschil zien tussen de foto van vroeger en de foto van nu. Hoewel het verschil zeer groot is en Emma bijna een ander persoon lijkt, ziet ze er natuurlijk goed uit op beide foto’s. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer deelde de foto met de tekst ‘Wow. Dit is allebei Emma Heesters.” Hoe dan ook, het gaat erom dat Emma zelf gelukkig is.

emma heesters vroeger instagram

Emma is ook nog druk met de muziek

Gelukkig voor ons is Emma ook nog steeds erg druk met het maken van muziek. Ze post nog regelmatig covers op haar YouTube-kanaal en blijft ook steeds weer nieuwe muziek uitbrengen. En gelukkig maar, want daar is ze fantastisch goed in. Check haar nieuwste covers hieronder: