Elsa Hosk is een Zweedse godin

Elsa Hosk was van origine een professioneel basketbalster. Het is dan ook aan haar lichaam af te lezen dat ze vroeger topsport heeft gedaan. Je kan je wel voorstellen dat veel mannen wel een balletje met haar wilden gooien. Ook in de modellenwereld bleef ze niet onopgemerkt. Dit betekende voor haar het begin van een succesvolle tweede carrière. Zo werd ze één van de Victoria’s Secret Angels. Dit is haar echter niet zomaar aan komen waaien. Zo heeft ze eerst meegelopen in wel 4 VS Fashion Shows. Daarvoor had ze ook al shows gelopen voor D&G en Dior. Dit succes is dus een resultaat van hard werken en simpelweg ontzettend mooi zijn.

Basketbalster of model?

We zijn natuurlijk hartstikke blij dat Elsa Hosk uiteindelijk voor haar carrière als model heeft gekozen. Het had namelijk ook heel anders kunnen lopen. Als ze had besloten om basketbal te blijven spelen hadden wij misschien wel nooit van haar gehoord, en dat zou erg zonde zijn geweest. Wel zijn we blij dat ze een verleden heeft als topsportster want dit heeft haar lichaam duidelijk goed gedaan. Op Instagram heeft ze nu inmiddels ook al meer dan 6 miljoen volgers.

Andere knappe Zweedse vrouwen

Het mag geen verrassing heten dat het 31-jarige model van Zweedse afkomst is. In Zweden lopen namelijk veel meer vrouwen rond waar wij onze ogen naar uitkijken. Denk bijvoorbeeld maar aan de Zweedse Maria die pilote van beroep is. Mariella Lindahl mag je ook niet gemist hebben. Bekijk hieronder de mooiste foto’s van de prachtige Elsa Hosk:

View this post on Instagram

Once upon a time I was a baller!!

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on