Nieuwe Netflix thrillerserie El Silencio wordt verwacht

El Silencio is een Spaanse serie die over jongen genaamd Sergio Cicsar gaat. Hij heeft zes jaar geleden zijn ouders om het leven gebracht door hen van het balkon te duwen. Hij heeft hiervoor zes jaar vastgezeten in de gevangenis en kreeg de bijnaam The Balcony Murderer.

Sinds de dood van zijn ouders heeft hij geen woord meer gezegd en ook totaal niet meegewerkt met justitie. De jonge psychiater Ana Dussel wordt ingeschakeld om erachter te kunnen komen waarom hij dit heeft gedaan, zodat ze zeker weten dat hij geen gevaar meer is voor de samenleving. Ze moet zijn vertrouwen winnen en hem hopelijk aan het praten krijgen. Ander Muñoz (acteur Arón Piper) van Elite speelt de hoofdrol in El Silencio.

el silencio netflix nieuwe serie

Wanneer komt de Spaanse serie uit?

Geen zorgen, je hoeft niet lang te wachten tot de releasedatum van El Silencio (Muted). De thrillerserie El Silencio wordt vrijdag 19 mei al verwacht op Netflix. Pak je popcorn er alvast bij, vraag je beste vriend of partner en maak er een spannende filmavond van. Kan je echt niet wachten? Dan hebben wij hieronder alvast een spannende teaser voor je.