The Colonel’s Arms de KFC pub

Heb je nou geen zin om thuis met je vrienden loempia frikandellen te eten, maar wil je graag naar een bar? Check dan The Colonel’s Arms op Fulham Palace Road in Hammersmith, Londen. Dit is een pub die helemaal is ontworpen door de fastfoodketen KFC. “The Colonel’s Arms brengt zijn zuidelijke gefrituurde flair naar de Britse pub en belooft een perfecte voetbal kijkervaring”, zeggen ze zelf.

Verder noemt de KFC het de ‘finger-lickin‘ beste pub van de stad, waar je tussen de wedstrijden door ook allerlei barspelletjes kunt spelen zoals tafelvoetbal en darten. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van de wedstrijden op de grote schermen met een lekker koud biertje in de hand. Wanneer ze dan zin hebben in kip hoeven ze alleen maar de KFC-Delivery Bell te luiden, waarna er kip aan de tafel wordt bezorgd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KFC UK & Ireland (@kfc_uki)

Openingsdagen

Helaas is The Colonel’s Arms alleen open tussen 25 november 17:00 en 1 december 23:00 in Londen. Ook heb je een ticket nodig die je sinds 10 november op EventBrite kon kopen. Wel zegt het team van KFC dat er wat ruimte zal zijn voor walk-ins, maar moedigen ze mensen toch aan om van tevoren te reserveren. Let wel op, want op woensdag 30 november gaat de pub niet open. Daarnaast moet je eraan denken om je identiteitsbewijs mee te nemen en een pinpas. Contant geld wordt namelijk niet geaccepteerd.

Ook voor de mensen die liever thuis blijven heeft de KFC een leuke actie. Zo is er een nieuwe Colonel’s Arms Bar Kit met een Limited Edition bier glas, twee onderzetters, een flesopener en een barmat. Deze kan je vanaf 25 november kopen in het Verenigd Koninkrijk.

Social media reacties

Hoewel je verwacht dat iedereen helemaal weg is van dit idee, is niets minder waar. Zo schreef iemand op Twitter: “KFC heeft een Hammersmith-pub, The Old Suffolk Punch, veranderd in een bar met het merk Colonel Sanders. Dit is een misdaad tegen onze cultuur.” Een ander zij: “Is dit een KFC-pub? Ik weet dat ik vanavond een paar biertjes heb gedronken…, maar niet zo veel @KFC_UKI wat gebeurt er in Hammersmith?