Phatfour komt met nieuw model van de stoere e-bike

E-bikes zijn hot en happening. Nu we weer kunnen genieten van de heerlijke temperaturen, zorgt dit er al snel voor dat we de fiets pakken. Zo hebben we meer lichaamsbeweging, bewegen we ons makkelijk door de stad of kunnen we in korte tijd langere afstanden afleggen tussen steden in. Zo’n elektrische fiets kan nog een behoorlijke investering zijn. Het is dus belangrijk om een snelle, stijlvolle en duurzame e-bike aan te schaffen. Eén van de Nederlandse bedrijven die ons al langer gelukkig maakt met vette modellen is Phatfour. Het bedrijf komt nu met een nieuw model.

e-bike

Een echt retro-model

Wat Phatfour inspireert is de uitstraling van een oude motorfiets. De e-bike heeft dus een behoorlijk retro karakter, maar is tegelijkertijd erg modern. De bike beschikt over dikke banden en is zonder twijfel een echte eyecatcher. Reden dus om ook een exemplaar aan te schaffen. Dat konden we voorheen al door het FLB-model te kopen. Nu is er een tweede model bijgekomen: de Phatfour FLS.

De nieuwe e-bike heeft een ideale zithoogte

Het verschil tussen het originele model en het nieuwe exemplaar zit hem in de zithoogte. De nieuwe versie van de Phatfour zit namelijk dichter bij de grond. Voor allebei geldt nog steeds dat je ze kunt gebruiken in de stad, maar ook als je een langere fietstocht wil maken. Vanwege de hydraulische remsystemen zijn allebei de modellen bovendien erg betrouwbaar. Of je nu wat hoger bij de grond wil zitten of juist wat lager, met één van deze e-bikes is dat geen probleem.

e-bike

Je eigen fiets samenstellen

Interesse? Dan is de nieuwe Phatfour FLS op de website te koop vanaf €2290. Tegelijkertijd zijn er nog veel unieke extra’s te kiezen voor je e-bike. Denk aan een ander kleur zadel of zelfs een rekje aan de voorkant. Meer dan genoeg keuze dus. Zo rijdt onze bondscoach dan ook typisch op een oranje ebike met de Nederlandse vlag. Trots op zijn vaderland.