In het gebied tussen de Middellandse zee en het Taurusgebergte ligt het toeristische Antalya en iets verderop start Global Architectural Development het project genaamd AHK KNDU villa’s dat bestaat uit 100 duurzame huizen. Deze indrukwekkende, duurzame villa’s beschikken over fotovoltaïsche panelen die energie opwekken. En zeg nu zelf, met zo’n huis iets goeds doen voor de natuur, dat wil toch iedereen?

duurzaam-hout-manman duurzaam-tuin-manman duurzaam-huis-serre-manman duurzaam-huis-keuken-manman

Alle elementen bij elkaar, zorgen dat dit huis duurzaam is. De breuk in het dak zorgt ervoor dat de ventilatie doorgelaten wordt, het design is zo ontworpen dat je optimaal kunt genieten van het daglicht en de strategische houten bekleding zorgt ervoor dat de temperatuur binnen goed blijft. Maar met een gemiddelde van 24 graden door het jaar heen zul je het sowieso niet koud krijgen.

duurzaam-huis-turkije-manman duurzaam-huis-woonkamer-manman duurzaam-woonkamer-manman duurzaam-interieur-manman duurzaam-huis-boven-manman

Is het je droom om zo te wonen? Pak je kinderen bij de hand, neem je vrouw en je hond mee en vertrek naar de zon die door deze duurzame huizen nog vaker kan schijnen. Ga het avontuur aan en neem een voorbeeld aan dit stel dat van een oude schoolbus een ultiem droomhuis maakte voor de reiziger.