De duurste villa van Utrecht staat te koop

Het gaat om een villa in Den Dolder, dichtbij de stad Utrecht. De villa is een ware droomwoning en je vindt niet vaak zo’n dikke woning in de omgeving van Utrecht. Het heeft niet alleen een ontzettend mooie uitstraling, er is ook genoeg ruimte om de woning heen om volledig te ontspannen. Met zo’n tuin kan je écht alles.

Daarnaast heeft de villa genoeg ruimte om te wonen en genoeg kamers om iedereen te voorzien van een slaapplek.

villa den dolder

945 vierkante meter wonen

Toffer dan dit ga je niet snel meer tegenkomen. De woning heeft namelijk een woonoppervlakte van 945 vierkante meter. De villa heeft 6 slaapkamers, 4 badkamers en 3 aparte toiletten. Daarnaast heeft het een ruime woonkamer en nog meer ruimte om bijvoorbeeld je favoriete hobby uit te oefenen. Dit alles is verdeeld over 2 flinke woonlagen en een ruime kelder. En wanneer je vanuit de garage naar buiten rijdt, zie je dat deze woning een oprijlaan heeft van 300 (!) meter.

Die oprijlaan loopt helemaal door eigen terrein; en dat terrein is gigantisch. De kans dat je het gastenverblijf af moet staan aan een compleet tuinonderhoudsteam is ontzettend groot, want de woning biedt 51 duizend vierkante meter grond. Daar kan je écht alles mee en dit ga je niet snel meer tegenkomen in Nederland.

prachtige villa

Dit kost de villa in Utrecht

Wil je in Den Dolder het dikste huis ooit kopen én daarmee de buren hartstikke jaloers maken? Dat kan. De villa staat namelijk te koop op Funda. Natuurlijk ga je er flink voor betalen, aangezien deze villa tien keer zo groot is als een normaal woonhuis. En de tuin, ja, ook die is een stuk ruimer dan een normale tuin. De villa heeft een prijskaartje van maar liefst € 9.650.000. Wat een bedrag!

oprijlaan