Dit zijn de vijf duurste artiesten van Nederland

Lang niet alle Nederlandse artiesten zullen zoveel geld kosten, maar om één van deze vijf op je feestje te laten optreden zul je flink in de buidel moeten tasten. Had jij de bedragen van deze duurste Nederlandse artiesten verwacht? En oh ja, de prijzen die worden genoemd zijn per half uur. Keep that in mind.

5. Tino Martin – €12.500

Wil je graag dat Tino Martin zijn hit ‘Zij Weet Het’ op een feestje komt zingen? Dat is zeker niet gratis. En dat begrijpen we natuurlijk ook wel, want Tino is natuurlijk razend populair.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tino Martin (@tinomartin)

4. Gordon – €12.750

Momenteel is Gordon niet in Nederland te vinden, maar zou hij dat wel zijn, dan betaal je een flinke duit voor zijn optreden. Het kost je maar liefst €12.750 om Gordon Heuckeroth op jouw feestje te laten zingen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

3. Jan Smit – €14.000

Om Jan Smit op het podium te krijgen mag er €14.000 euro betaald worden. Overigens is dat ook niet zo gek als je kijkt naar zijn carrière. Hij is nu eenmaal een van de meest bekende en populaire zangers van ons land. Naast zijn solo zangpraktijken is hij ook nog onderdeel van de Toppers en schlagertrio KLUBBB3.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit)

2. Gerard Joling – €14.000

En ook op nummer twee staat een Topper. Voor Gerard Joling mag je net als bij Jan €14.000 neertellen per half uur. Betekent dat dat je voor alle vier de toppers €56.000 mag betalen? In ieder geval zal Gerard met zulke prijzen zijn vermogen goed kunnen spekken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling)

1. André Hazes – €19.500

Het zal je misschien niet verbazen, maar André Hazes Jr. is de duurste Nederlandse artiest om in te huren. Voor een optreden van de man betaal je maar liefst €19.500 per half uur. Momenteel doet hij overigens niet aan optredens. Waarschijnlijk heeft hij met de vorige al even genoeg geld binnengehaald.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door André Hazes (@dretjehazes)