De duurste garage van de wereld

We wisten wel dat de huizenmarkt aardig gestegen is in Amsterdam, maar dat je voor een parkeerplaats net zo veel betaalt als voor een villa in Friesland, dat is wel heel bizar. Als deze garage op de Jacob Obrechtstraat verkocht wordt, dan is het de duurste garage van de wereld. Dit record stond eerst op een parkeerplaats in Hong Kong. Deze parkeerplaats ging weg voor 870.000 euro, maar deze garage in Amsterdam kost bijna 1 miljoen euro.

Hij zegt zelf dat de garage in Amsterdam dit niet waard is, maar verschillende Ferrari eigenaren in de buurt hebben al hun interesse aangegeven bij de beste man.

duurste garage van de wereld
foto via Funda

Garage in Amsterdam staat op Funda

Voor de mensen die geen idee hebben waar de Jacob Obrechtstraat is, deze bevindt zich in de Concertgebouwbuurt. Het is naast het Vondelpark en achter het museumplein. Dat is een vrij welvarende buurt van Amsterdam. Om het maar licht uit te drukken. Je kan natuurlijk wel voorstellen dat hier ook veel rijke mensen wonen met dure auto’s die ergens moeten staan. De grond is hier immens duur, maar deze duurste garage van de wereld slaat wel alles.

Voor deze garage moet je 995.000 euro neerleggen, maar dan heb je ook wat. Een privé oprit mét een paaltje en slot om je afrit af te sluiten. De elektrische garagedeur is makkelijk te openen met de afstandsbediening en deze opent een riante 22 vierkante meter aan parkeergelegenheid. Genoeg ruimte voor één dikke Ferrari en de deur van je bolide kan nog steeds normaal geopend worden. De stijlvolle parkeerplek heeft daarnaast elektra, licht en een wasbak met wateraansluiting. Mocht je dus thuis ruzie krijgen, dan kan je altijd nog je tandenpoetsen in je garage. Je kan jouw nieuwe stulpje (voor je auto) ook huren voor 990 euro per maand. Net zo duur als twee studentenkamers, maar dan heb je ook wat. Check snel deze Amsterdamse parkeerplek op Funda.

Om maar even te benadrukken dat deze garage alleen voor welgestelde mensen is weggelegd, heeft de beste man genoeg foto’s geplaatst met prijzige bolides:

waar parkeren in amsterdam huren duurste garage op funda te koop garage kopen amsterdam