Foto via: Hommes Equipe

De juiste beanie

Sommigen van jullie hebben heus wel eens gezegd: “een muts staat mij niet”. Misschien  heb je wel gelijk, misschien ook niet. Wellicht heb je gewoon niet de beanie geprobeerd die bij je gezichtsvorm hoort.

Als je een rond of vierkant gezicht hebt, ga dan voor een hogere beanie zonder omslag. Een muts gemaakt van ruwe materialen en met een relaxed fit zal je goed staan. Draag hem dan niet helemaal over je oren heen, maar rock hem een beetje halverwegen je oren. Dit zorgt ervoor dat je een langer gezicht krijgt in de ogen van anderen.

Beanies MAN MAN

Wanneer je een langer gezicht hebt, zorg er dan voor dat je een beanie draagt die goed aansluit op je hoofd. Je wilt er namelijk niet voor zorgen dat je gezicht nog meer hoogte zal krijgen. Ga voor een beanie met omslag om meer breedte te creëren.

Wij selecteerden drie tijdloze stijlen die jij kan rocken:

De Classic Cuffed Beanie

Dit is de klassieke muts zoals we hem van vroeger uit kennen. Als je aan een ‘gebreide muts’ zal denken, is de kans groot dat je denkt aan een beanie in dit model. Het is een veelzijdig model dat zowel in de hiphop industrie als bij de werklieden zijn populariteit heeft verkregen. Je kan hem dus eigenlijk op elke outfit rocken, van je streetwear tot je smart look.

Beanies MAN MAN

beanies man man 03

CORE BASICS - Muts

Vans €22 Shop nu
beanies man man 04

Muts

Levi's® €30 Shop nu
beanies man man 05

Half - Muts

Lacoste €39 Shop nu

De Fisherman Beanie

Dit is een korter model met omgeslagen rand die net boven je oren komt. Omdat hij ietwat korter is, is hij perfect voor mensen met een wat langer gezicht. Draag hem bovenop je streetstyle outfit of je workwear look en je bent klaar voor de koudste dagen. Vooral in combinatie met een leather jacket is deze muts een bruut item! Zorg er echter wel voor dat je hem niet te klein koopt, of je moet hem willen dragen op een Bar Mitswa.

Beanies MAN MAN

beanies man man 08

Mini Fisherman Beanie In Navy

ASOS €11 Shop nu
beanies man man 07

Mini Fisherman Beanie In Textured Burgundy

ASOS €11 Shop nu
beanies man man 06

Mini Fisherman Beanie in Black Boucle

ASOS €14 Shop nu

De Hipster Beanie

Net als de Fisherman Beanie, draag de dit model boven je oren. Echter zit er 1 verschil aan: dit model is hoger dan de Fisherman. Het is een ideale beanie om je bad hair day te camoufleren. Dit is dus een perfect alternatief voor een Fisherman wanneer je een vierkant of rond hoofd hebt.

Beanies MAN MAN

beanies man man 10

Muts in uni met logo

Chasin' €15 Shop nu
beanies man man 11

Abbott fijngebreide muts met logo-applicatie

Herschel €25 Shop nu
beanies man man 12

Classic Knit fijngebreide muts van wol

Fjällräven €40 Shop nu

Naast een beanie zijn er ook andere accessoires die jou stijlvol en warm de wintermaanden door helpen. Heb jij ze al?