Headerphoto by: unlockmen

1. Fitness: word een cross trainer

Het enige dat jouw op dit moment nog motiveert om te sporten is het feit dat je nog een week op het strand moet doorbrengen in je zwemkleding. Dit terwijl je aan het begin van het jaar als één van je doelen hebt gesteld meer te gaan bewegen. Nu je al een half jaar verder bent is hier weinig tot niets van gekomen, maar het is nog niet te laat. Je kunt eenvoudig meer trainen door je work-out te verdelen over de week. Door elke dag van de week een andere work-out te kiezen, bijvoorbeeld: op maandag 30 push-ups, op dinsdag 30 squats, op woensdag 30 crunches, en ga zo maar door. Hierdoor blijf je gemotiveerd en wordt het een dagelijkse routine.

Photo by: maisondumonde

ca517ae1c012803b8b180b7af2e22bab

Activiteitentracker

Xiaomi €20 Shop nu
download (6)

Threadborne HeatGear T-shirt

UNDER ARMOUR €45 Shop nu

 

2. Vriendschap: houd je donderdag avond vrij

Aan het begin van het jaar hebben jij en je vriendengroep zich voorgenomen om elkaar vaker te gaan zien. Doordat iedereen een drukke carrière heeft is hier weinig van gekomen. Inmiddels is het jaar alweer voor zes maanden om, waarvan jullie erlkaar al drie maanden niet hebben gezien. Het is niet vreemd dat je je vrienden minder ziet naarmate je meer werkt, maar toch is het belangrijk om ook hier tijd voor vrij te maken. Reserveer bijvoorbeeld elke donderdagavond om af te spreken met vrienden.

Photo by: Protocolo

doelen 2017 MAN MAN

aberlour_a_bunad_4

A’Bunadh Batch 56

Aberlour €60 Shop nu
download

Noblesse whiskyglas set van 4

NACHTMANN €20 Shop nu

3. Je geest: schrijf positieve dingen op

2017 zou het jaar worden waarin je zou beginnen met het positief benaderen van het leven. Nu je een half jaar verder bent, merk je dat die positiviteit nog regelmatig weg blijft en dat je benadering ten opzichte van vorig jaar niet veranderd is. Een positieve houding begint bij reflectie. Reflecteer voor jezelf aan het einde van de dag wat er goed is gegaan. Schrijf dit voor jezelf op en lees het de volgende ochtend terug. Je zult merken dat je je meer gaat focussen op de positieve aspecten van het leven en dat je daar gelukkiger van zult worden.

Photo by: business insider

doelen 2017 MAN MAN

doelen 2017 MAN MAN

Classic Plain Hardcover Notebook XL

Moleskine €18 Shop nu
doelen 2017 MAN MAN

PEERLESS 125

Cross €225 Shop nu

 

4. Finaciëel: spaar op de automatische piloot

In januari was je van plan om dit jaar meer geld te gaan sparen maar tot nu toe is het bedrag op je spaarrekening alleen maar kleiner geworden. Met nog zes maanden op de teller heb je nog genoeg tijd om aan het einde van het jaar alsnog een flink bedrag bij elkaar te hebben gespaard. Check je dagelijkse uitgaven en kijk waar je op kunt besparen. Zet het geld voor onnodige aankopen op een aparte rekening en blijf hier van af. Lukt het je om 50 euro per week te sparen? Dan heb je aan het einde van het jaar 1.200 euro op je rekening en vier je jouw oudjaarsavond in de zon.

Photo by: 30andbroke

doelen 2017 MAN MAN

download (2)

Cardprotector creditcardhouder van aluminium

SECRID €25 Shop nu
download (1)

Creditcardetui van saffianoleer

SANDRO €55 Shop nu

5. Vrije tijd: gebruik het nuttig

We leven in een tijd waarin het doorscrollen van je social media feed of het kijken van Netflix meer prioriteit heeft gekregen dan het najagen van dromen. Probeer er met een rekensommetje achter te komen hoeveel tijd je kwijt bent aan nutteloze activiteiten en besteed deze tijd aan iets wat je altijd al hebt willen doen. Of dit nou gitaar spelen is of leren koken, het kan allemaal. Als je er maar voldoening uithaalt.

Photo by: Robert Harding

doelen 2017 MAN MAN

 

doelen 2017 MAN MAN

Tracer Classic Bamboo/Black - Complete

Globe €170 Shop nu
doelen 2017 MAN MAN

Horloge CM Gold

LARSSON & JENNINGS €310 Shop nu

Het is nooit te laat om alsnog je doelen te halen voor dit jaar. Mocht het voor je gevoel toch te veel zijn? Kill your darlings. Wil je nog meer uit het leven halen? Deze lifehacks zullen je zeker helpen.