DJ Tiësto zit er warmpjes bij

DJ Tiësto heeft een enorm groot vermogen. Eerder zagen we al zijn sublieme appartement in New York. Wat blijkt? Ook in Nederland heeft hij een huis waar je u tegen zegt. Het betreft namelijk een prachtig grachtenpand in Amsterdam. En die is behoorlijk wat geld waard.

DJ Tiësto

Grachtenpand in Amsterdam

Het grachtenpand bevindt zich in hartje Amsterdam en is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het appartement een ruime woonkamer waar erg veel licht naar binnen valt – ideaal voor de zomermaanden. De keuken is erg luxe en beschikt over alles wat je nodig hebt. Niks houdt je tegen om de keukenprins die in je zit, los te laten. De houten vloeren geven het grachtenpand een bijzondere look. Het hoogtepunt van het grachtenpand is zonder twijfel het dakterras waar vandaan je een prachtig uitzicht hebt over het centrum van Amsterdam.

Dakterras

DJ Tiësto bedenkt zich

Dj Tiësto heeft dit appartement aan het einde van maart te koop gezet. Hij vroeg er 1.750.000 euro voor. Later heeft hij zich blijkbaar weer bedacht. Dat kunnen wij wel begrijpen, want als je een appartement zoals deze in je bezit hebt, is het niet makkelijk om hem zomaar weg te doen. Misschien heeft hij het behouden zodat hij hier samen veel tijd kan spenderen met zijn vriendin, Annika Backes.

DJ Tiësto

Het is niet de eerste keer dat DJ Tiësto het grachtenpand tijdelijk te koop heeft aangeboden. Een paar jaar geleden zette hij het nog te koop voor een prijs van 2.250.000 euro.

Badkamer

Tijs Verwest is niet de enige persoon in de muziekwereld die bezig is met het verkopen van zijn huis. Jeroen van der Boom lijkt zijn plan echter wel door te zetten om zijn villa van de hand te doen.

Living