Vastgoedhandelaar na zijn voetbalcarrière?

Het is niet de eerste keer dat Dumfries vastgoed verhandelt. Eerder verkocht hij zijn penthouse in Barendrecht met een aanzienlijke winst van een tonnetje. Naast deze villa bezit hij nog twee appartementen in Rotterdam, die mogelijk naar alle waarschijnlijkheid momenteel verhuurd zijn.

Dumfries zijn nieuwe aanwinst in Rhoon dus is een perfecte combinatie van modern comfort en stijlvol design en het belooft een heerlijke plek te zijn om thuis te komen wanneer hij even in Nederland is, tussen zijn internationale voetbalverplichtingen door.

De nieuwe villa van Denzel Dumfries

Deze droomvilla, gelegen in het erg gewilde “Essendael” (een nieuwbouwwijk van Rhoon), is een weergaloze parel vol met luxe en comfort. Met zijn uitgestrekte ruimtes en verfijnde afwerkingen biedt het een chille leefervaring op een ruim terrein van 480 m² eigen grond. Met maar liefst vijf vorstelijke slaapkamers, een grote woonkamer en een prachtige en vrij nieuwe woonkeuken, is er overvloedig ruimte voor de voetballer (en aanhang) om te genieten.

woonkamer villa denzel dumfries funda

De villa beschikt ook nog eens over een peperdure badkamer en een kelder van circa 12 m² voor extra opslagmogelijkheden die mogelijk omgetoverd kan worden tot wijnkelder (al lijkt dat geen pienter idee voor een topsporter). Alsof dat nog niet genoeg is, beschikt de villa niet over een enkele, maar zelfs over een dubbele vrijstaande garage waarin je tot wel drie auto’s op het terrein kan stallen. Buiten betovert de prachtig aangelegde tuin met zelfs olijfbomen en cipressen, waardoor er een enorme rustplaats ontstaat die uitnodigt tot veel ontspanning.

Dankzij andere recentere afwerkingen en moderne voorzieningen, waaronder zelfs vloerverwarming en airconditioning, vormt deze villa een perfect huis vol met functionaliteit en luxe. Deze villa net buiten het bruisende centrum van Rhoon zal Dumfries alle rust geven die hij verdient.

Bekijk hier de foto’s van de gigantische villa (Bron: Funda):

huis dumfries

eetkamer funda