Even kennis maken met Demi Rutting

Demi Rutting en haar vriend Sidney Bout deden in 2019 mee aan Temptation Island. Zij overleefden als één van weinigen koppels de ultieme relatietest, maar eenmaal terug in Nederland is er toch een einde gekomen aan hun relatie. Demi was destijds nog wat mysterieus over hun breuk en liet verder niets weten, behalve dat het hele verhaal nog wel uit zou komen. Wat zij daarmee bedoelde is uiteindelijk ook duidelijk geworden.

Er lekte namelijk een video uit waarop te zien was dat Sidney het wel heel gezellig leek te hebben met een andere dame. Daarna heeft Demi nog een andere relatie gehad, maar deze is ook stukgelopen. Dat is natuurlijk nooit makkelijk, maar inmiddels lijkt Demi Rutting zich helemaal herpakt te hebben en heeft zij er dan ook een enorme killerbody aan overgehouden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DEEM (@demirutting)

De brunette showt haar killerbody op Instagram

Op Instagram showt Demi Rutting haar killerbody aan haar 147 duizend volgers en hier zwijmelen wij wel een beetje weg. Demi is zelf ook erg tevreden over haar body en schrijft dan ook: ‘Even een kleine ode aan de verandering die mijn lichaam heeft doorstaan de afgelopen maanden. Ik heb mij voor het eerst in mijn leven zelfverzekerd en comfortabel gevoeld om in een bikini rond te lopen. Misschien klinkt dit raar aangezien ik veel foto’s heb met weinig aan, maar dit zijn foto’s en vaak ook foto’s vanuit shoots.’ Kortom, het is echt te zien dat Demi ontzettend hard heeft gewerkt aan haar lichaam en haar mindset. Netjes!

Tot slot lijkt het erop dat Demi Rutting nog vrijgezel is, dus pak vooral je kans. Maar het zal best lastig worden om haar voor je te kunnen winnen met al haar mannelijke volgers die net als wij ook behoorlijk van de brunette gecharmeerd zijn. Zie hieronder de desbetreffende Instagram-foto:

 

Dit bericht op Instagram bekijken