Lago Lago Festival 2022

Het is zover: de debuuteditie van het Lago Lago festival komt er binnenkort aan. Het Lago Lago festival is een meerdaagse festivalvakantie die deze zomer zal plaatsvinden. Van 1 tot en met 3 juli is het Lago Lago festival in het Recreatiegebied Stroombroek te bezoeken. Elektronische dance muziek staat op dit festival centraal en is erg populair onder een specifieke doelgroep. Het is een festival voor de ervaren festivalganger en pleit ervoor dat de muziek bekend in de oren moet klinken.

Om dat te bereiken heeft Lago Lago de bekendste artiesten in de elektronische muziek uitgenodigd. De muziek zal daardoor van de allerhoogste kwaliteit zijn. Er wordt zo’n 16 uur per dag muziek gemaakt en het festival mag, als één van de weinigen in Nederland, een hoofdpodium act hebben tot 04:00 uur in de nacht. Er zal dan ook een fijne balans te vinden zijn tussen de sfeer overdag en ’s nachts.

Lago Lago locatie

De diverse line-up

Voor deze debuuteditie is er gekozen om zowel de grootste artiesten uit de elektronische muziek te vragen maar ook lokaal talent uit te nodigen. Allereerst is de Nederlandse wereldartiest Joris Voorn te zien op het prachtige festivalterrein. Deze house- en technoproducer is met zijn dj kunsten zeer geliefd en zal zeker zorgen voor een goede avond.

Daarnaast zijn ook de Noorse dj Todd Terje en Duitse dj Henrik Schwarz van de partij. Todd Tjere is bekend in de nu-disco met zware synths die een klassieke sfeer geeft. Henrik Schwarz weet zijn publiek in te pakken met sexy deep housemuziek en mixt deze graag klassieke stukken.

Lago Lago festival

In totaal zijn er 51 dj’s en artiesten die gedurende de drie dagen zullen zorgen voor de beste muziek en onvergetelijke herinneringen. Artiesten als de Braziliaanse festivalgoeroe Gui Boratto (tech house), de progressieve house pionier John Digweed en live techno artiest Extrawelt zijn ook op Lago Lago te vinden. Andere artiesten om naar uit te kijken zijn onder anderen Rampue, Britta Arnold en KRAUT. De volledige legendarische line-up is terug te vinden op de website van het Lago Lago festival.

Waar kan je terecht voor Lago Lago tickets?

Het Lago Lago festival vindt plaats op de Stroombroek in het Gelderlandse plaatsje Braamt. Dit prachtige natuurgebied in de Achterhoek ligt aan de voet van de Montferlandse heuvels en heeft ook een groot strand dat omringd wordt door de bijhorende camping. Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar en de goedkoopste is al te krijgen vanaf 139 euro. Voor de mensen die niet de volle festivalvakantie willen blijven, is er ook een dagticket voor de zondag (3 juli) te krijgen. Hiermee heb je toegang tot het festival vanaf de zondagochtend. Belangrijk om in je achterhoofd te houden is dat de goedkoopste ticketcategorie, de Early Bird, al is uitverkocht dus wees er snel bij om je ticket te bemachtigen!

lago lago festival

Het mooiste van heel het festival is dat iedereen – ja écht iedereen – blijft slapen. Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar op het terrein. Van een sfeervolle tweepersoons glamping tent tot een luxe bungalow voor zes personen. Heb jij zelf nog een camper op de oprit staan, dan kan je zelfs een spot voor jouw vierwieler reserveren. Check de website van Lago Lago voor meer informatie over alle verschillende accommodaties.

luxe bungalow huren lago lago

Mocht je het toch niet zien zitten om te blijven overnachten of simpelweg al andere plannen hebben? Dan zijn er voor de uitzonderingen ook losse zondag tickets verkrijgbaar.