De nieuwe auto van Dave Roelvink

Een paar weken geleden vond Dave Roelvink dat het tijd was voor een nieuwe auto. Zo liet hij op Instagram weten dat hij onderweg was om zijn nieuwe bolide op te halen. In de video hoorde je zijn vriendin Jazzlyn nog zeggen: “Ik denk een Lamborghini Urus.” Nou dat was het dus niet. “Ik weet het echt niet, jij kan alle kanten opschieten met je hoofd, dus ik weet het echt niet”, zei ze er nog achter aan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)


Geen Lamborghini maar een Renault Twingo

Op de plaatst van bestemming kreeg Jazzlyn de verrassing van haar leven, de nieuwe auto van Dave bleek namelijk een oude grijze Renault Twingo te zijn. “:ijk, rood afgewerkt”, aldus Dave. Je zou denken dat dit wel een grap zou zijn. Nou, dat was niet het verhaal. Dave stapte een paar dagen later gewoon in de auto. Hij vertelde zelfs dat er wel een minpunt was. Terwijl hij op knopjes drukte hoorde je hem zeggen: “Het raam kan niet open”. Knullig.

Upgrade of downgrade van Dave zijn auto?

Nieuwe auto, nieuwe kansen. Of toch niet? Dave vond dat het tijd was om zijn nieuwe Renault Twingo een make-over te geven. Zo verscheen het volgende op zijn Instagram story:

Nieuwe auto dave roelvink

Het Instagram-account @Dukedesignofficial heeft de grijze auto omgetoverd tot een echte bak vol vrede. De auto is gewrapped met een bruine kleur, dat erg lijkt op planken hout. Verder zijn er grote woorden “love” en “peace” te vinden op de zij- en voorkant van de auto. En natuurlijk zijn de velgen ook meegenomen. In felle kleuren schitteren zij en maken ze de auto tot een opvallend geheel. Of het nou een ├ęchte ‘upgrade’ is, dat laten we aan jullie over.