Met deze typen vrouwen kun je het beste niet daten

Ben jij single, dan is het altijd fijn om te weten dat er genoeg vissen in de zee zijn. Op elk potje een dekseltje past en nog maar van dat soort clichés. De waarheid blijft dat het zomaar eens kan voorkomen dat jij denkt dat je met het meisje tegenover je de 20 vragen voor een eerste date doorneemt en beseft dat ze toch minder leuk is dan je dacht. Probeer bij jullie dates te letten op signalen. Zo voorkom je dat je één van de type vrouwen aan de haak hebt geslagen die je het beste niet kunt daten. Je zal er dan immers achter komen dat je de relatie leuker vindt dan je vriendin zelf. En daar wordt niemand gelukkig van.

1. De leugenaar

Dit is één van de grootste rode vlaggen die je je maar kunt voorstellen. Zegt ze dat ze gaat slapen, maar zie je op social media dat ze met vrienden uit is? Misschien schept ze op over haar financiën of woonsituatie en kom je er in het echt achter dat dit niet klopt. Wellicht liegt ze zelfs over haar verleden, familie of zelfs het feit dat ze vrijgezel is. Een leugentje om bestwil op z’n tijd hoeft niet erg te zijn, maar een chronische leugenaar maakt jou niet gelukkig. En dat is geen leugen, maar de waarheid.

daten zusje van beste vriend

2. Degene die veel te veel uitgeeft

Goed, soms mag je jezelf trakteren op een geweldig item. Zo adviseerden we je eerder al over het investeren in horloges. Maar alles heeft een prijskaartje en het is dan dus ook verstandig om niet roekeloos met geld te smijten. Ben jij aan het daten met iemand die dit wel doet, dan wordt het tijd om goed na te denken of je op deze manier verder wil. Wellicht zijn vrouwen soms gewend dat er voor hen wordt betaald tijdens het daten, maar dit kan ook gevolgen hebben voor jullie verdere relatie.

3. De mannenhater

Niet daten met vrouwen die een hekel lijken te hebben aan mannen lijkt wellicht logisch. Toch kan het zomaar zijn dat ze tegen jou aardig doet, maar wel een sterke mening heeft over mannen in het algemeen. Ontrouw, lui en ongeïnteresseerd zijn woorden die misschien op sommige mannen van toepassing zijn, maar echt niet op iedereen. Voor je het weet schaart zij je vrienden ook in deze hoek en dat wil je voorkomen.

4. Het feestbeest dat niet wil settelen

Niets leuker dan een feestje op z’n tijd. Toch is de mate waarin jij nog het feestbeest uithangt afhankelijk van de fase van je leven. Zo’n vlotte meid die sociaal is, wat drinkt én goede dansmoves heeft, lijkt de perfect catch. Het is echter jammer als blijkt dat je één van de vrouwen aan het daten bent die niet volwassen kan worden. Wil jij samen wat leuks in, ligt zij haar kater uit te slapen. Dat kan op de lange termijn zorgen voor frictie. Reden dus om na te denken over jullie toekomst.

volwassen vrouw daten

5. De erg afhankelijke vrouw

Er is niets zo aantrekkelijk als een zelfstandige vrouw. Haar eigen carrière, leuke vriendinnen en doelen zorgen ervoor dat jullie elkaar ook alleen kunnen laten. Daten met één van de vrouwen die juist erg afhankelijk is zorgt ervoor dat je minder je eigen ding kan doen. Ze wil constant bevestiging, weten waar jij bent en kan je niet makkelijk loslaten. Nee, wat dat betreft zijn wij meer fan van de selfmade woman.

6. Een meid zonder inhoud

Het oog wil ook wat, dat snappen we heus wel. Kom jij een prachtige verschijning tegen, dan wil je niets liever dan samen het liefdesavontuur aangaan. Tegelijkertijd is zo jammer als deze schoonheid verder niets te bieden heeft. Onderwerpen zoals je werk, toekomstplannen, het nieuws en je favoriete hobby’s zijn nou eenmaal onderwerpen die de revue zullen passeren. Heeft zij hier niets over te melden, dan loopt het gesprek al gauw dood.

daten met vrouwen

7. De dramaqueen

Een kleine spin die haar twee uur lang laat gillen? Een klein puistje waardoor ze weigert het huis uit te gaan? En een klein meningsverschil in haar vriendinnengroep wat ontzettend breed wordt uitgemeten? Niets zo vervelend als het daten met vrouwen die over elk klein ding een groot gedoe maken. Zoek in plaats daarvan een meid die niet bang is om haar handen uit de mouwen te steken en het nodige aankan.

Wil jij die leuke vrouw meenemen op een leuke date maar heb je geen geld te besteden? Check dan de goedkope dates.