1. Je bent je portemonnee thuis “vergeten”

Serieus, “vergeet” je portemonnee mee te nemen.

2. Word een competitive eter

Sommige bars en restaurants hebben een eet challenges. Als je bijvoorbeeld vijf glazen bier drinkt en vijf kipschnitzels opeet in 20 minuten, eten jij en je date gratis. Tevens is het altijd leuk om op een eerste date te eindigen met een kotsende chick, terwijl jij haar haar vasthoudt.

3. Start een inzamelactie voor jezelf

Een crowd funding pagina dat speciaal voor je date lifestyle is. Dit klinkt als het begin van een modern sprookje, maar het is het proberen waard.

4. Netflix (& Chill)

Het is misschien een beetje over de top voor een eerste date, want iedereen weet wat een “Netflix & Chill” betekent. Maarja als je echt geen geld hebt, dan is het een prima optie.

5. Stel je date voor aan je moeder

Op deze manier gaat je moeder voor al het eten en drinken betalen. Plus, je scoort punten bij je date, omdat je haar hebt voorgesteld aan je moeder (ze voelt zich zo bijzonder, terwijl je enkel geld wilt besparen).

6. Zeg dat je een “moderne man” bent

Je bent een man die gelooft in gelijkheid.. dus je date mag best betalen.

7. Neem haar mee naar een evenement

Het liefst naar een evenement waarvan je weet dat het eten en drinken gratis is. Op een bruiloft bijvoorbeeld. Ondanks dat je niet bent uitgenodigd, neem je haar gewoon mee naar een bruiloft. Dat is zo romantisch.

8. Date online

Online dating is een goede manier om geld te besparen. Het kost namelijk niks. Het gevaar van online dating is het moment wanneer jullie elkaar gaan ontmoeten. Misschien is het wel een man of een robot. #Catfish