Danique Hogguer ging voor Donny Roelvink tijdens Temptation Island VIPS

Omdat het alweer even geleden is, laten we vandaag deze opvallende dame maar weer in het zonnetje zetten. De meeste van ons kennen Danique Hogguer natuurlijk als verleidster bij het programma Temptation Island VIPS terug in 2018. Dit deed ze naast de blonde krullenbol Fabiola. De toen spontane roodharige wist al haar charmes in de strijd te gooien en het hart te overwinnen van Donny Roelvink. Na haar terugkomst van Temptation Island Vips heeft ze nog een korte tijd gedate met Roelvink. Toch heeft ze hem, en haar rode lokken, achter zich gelaten.

 

Ze deelt een sensuele video op Instagram

Natuurlijk steeg, na haar deelname aan het programma, haar populariteit ontzettend. Dit is ook duidelijk terug te zien op haar Instagram-account. De leuke dame heeft namelijk ondertussen al ruim 115.000 fans verzameld. Daarnaast is ze ook nog is de eigenaar van haar eigen merk Kanyara. Hier is zij vooral bezig met body, mind en soul. Ook verkoopt zij krachtsieraden en doet ze massages. Lekker ontspannen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kanyara 🙏🏽 (@kanyara.nl)


Het maakt niet uit wat ze plaatst, we kijken toch allemaal graag naar Danique. Of het nou foto’s zijn van haar in het bos of heerlijk zonnig op vakantie. Je voelt je gelijk helemaal tot rust komen. Maar natuurlijk heeft deze leuke Temptation Island-verleidster nog trucjes achter de hand waarmee ze iedereen helemaal gek maakt. Ze plaatste ze namelijk recent een sensuele video op Instagram waarin ze te zien is in verschillende prachtige lingeriesetjes. Bekijk hieronder de desbetreffende video van Danique Hogguer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danique Hogguer (@daniquehogguer)