Daniel Ricciardo is weer terug van weggeweest in de F1

Het was een flinke aderlating voor de Formule 1 zo’n acht maanden geleden: Daniel Ricciardo, de altijd goedlachse coureur, verlaat de Formule 1. De Formule 1 verloor een markant figuur en by far dé gangmaker van de grid. Na een teleurstellende periode bij het team van McLaren vond Ricciardo het wel welletjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daniel Ricciardo (@danielricciardo)

Totdat zijn oude liefde Red Bull Racing – het team van Max Verstappen – op de proppen kwam en hij daar aan de slag kon als reserve/testcoureur. Maar nadat de andere Nederlandse coureur Nyck de Vries vanwege tegenvallende resultaten al na tien races werd ontslagen bij het team van AlphaTauri – het dochterteam van Red Bull Racing – kreeg Ricciardo opnieuw de kans zich in de koningsklasse te bewijzen. Die kans greep hij met beide handen aan, en zo was hij afgelopen weekend tijdens de GP in Hongarije -uiteraard gewonnen door ‘onze’ Max Verstappen – weer in een raceauto te bewonderen.

Daniel Ricciardo draagt prachtig Patek Philippe-horloge

Tijdens de vlucht in een privéjet op weg naar Hongarije werd de Australiër gespot met een wel heel extravagant uurwerk. Hij had namelijk een prachtig Patek Philippe-uurwerk om de pols. Om precies te zijn gaat het om een Patek Philippe Aquanaut 5164R Travel Time in 18-karaats goud in een rosé-gouden kleurencombinatie.

Patek Philippe Daniel Ricciardo

Het uurwerk beschikt over bruine reliëf wijzerplaat met goud aangebrachte cijfers en heeft ook een matchende bruine, rubberen band. Het horloge heeft daarnaast een mechanisch zelfopwindend uurwerk met een dubbel tijdzonemechanisme, wat inhoudt dat het uurwerk lokale en thuistijd aangeeft.

Momenteel is de waarde van het horloge zo’n $120.000. Geen goedkoop klokje dus. Een zeer extravagant uurwerk voor een zeer extravagant persoon!