Leuke dakterrassen in Amsterdam

We  5 leukste dakterrassen in Amsterdam, maar ook voor de normale terrassen helpen wij je graag een handje. Zo schreven wij eerder al over de leukste terrassen in Amsterdam, Eindhoven en Utrecht.

Dakterras Nemo

In het centrum is het dakterras van Nemo voor iedereen toegankelijk, zelfs zonder consumptie. Op de banken en bedden kijk je uit naar de buitententoonstelling van het museum waar je (kinderen) leren over duurzame energie. Tijdens de warme dagen kan je er ook verkoeling zoeken via de waterval en fontein. Voor een versnapering kan je een bezoekje brengen aan het restaurant.

Zoku Hotel 

In Oost kom je het Zoku Hotel tegen. Een ecologisch verantwoord hotel waarin je een heel mooi uitzicht kan vinden. Je kunt er terecht voor een borrel of vlugge hap, maar een ding is zeker: hier zit je heerlijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by urbanstrong (@urbanstrongnyc)

REM-eiland 

In West kom je misschien wel het mooiste uitzicht van Amsterdam tegen bij Restaurant ‘REM-eiland’. Op deze locatie kun je heerlijk eten en natuurlijk ook borrelen. Terwijl je uitkijkt op het water kun je in deze historische locatie dineren, die ooit werd gebruikt als zendlocatie voor de eerste Nederlandse commerciële tv-zender: TV Noordzee.

A’DAM Toren

In Noord vind je de A’DAM Toren aan het IJ. Pak hier de lift en binnen twintig seconden ben je op de Lookout, op de twintigste verdieping waar je op gigantische hoogte kan schommelen. Na deze adrenaline-rush kan je heerlijk tot rust komen op het dakterras waar je een koud biertje of hapje eten kan nuttigen. Een erg gewilde plek waar je ooit wel een geweest moet zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A’DAM Toren (@adam_toren)

W Lounge

Op zoek naar een dakterras in het centrum? Dan is W Lounge een perfecte locatie. Dit restaurant straalt een en al luxe uit en je hebt er uitzicht op het Paleis op de Dam. Met zijn heerlijke gerechten is dit dakterras perfect voor een romantische date of voor een avond om jezelf en gezelschap te verwennen. De plekken op het terras zijn wel beperkt, dus maak vroegtijdig een reservering en dan ben jij verzekerd van een lekker plekje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door W Amsterdam (@wamsterdam)

Hebben jullie nog lekkere spots die het proberen waard zijn? Laat het ons dan even weten.