Waarom er eigenlijk geen paniek hoeft te zijn

Gister hebben we jullie een nadere toelichting gegeven wat betreft de algehele daling binnen de Crypto-markt. De algemene tendens was er een die vooral angstig en afwachten leek te zijn. Vandaag gaan we er verder op in door juist nu aan te kaarten waarom je het beste in kunt stappen. Mits je dit nog niet gedaan hebt. De ene man z’n dood is de ander z’n brood. In dit geval, de ene man z’n Crypto-dump is de ander z’n Crypto-start. Zoiets.

Als je hebt gelezen wat we gister met jullie deelden, dan is je paniek waarschijnlijk een beetje getemperd. Het is natuurlijk redelijk schrikken wanneer je ’s ochtends wakker wordt en je een grote hoeveelheid geld ziet verdampen, maar toch is het niet ’t einde van de wereld. De Cryptocurrency gelederen zijn inmiddels al redelijk diepgeworteld binnen onze samenleving en er gaat een grote hoeveelheid geld in om. Of je het gelooft of niet, deze twee aspecten dragen eraan bij dat de markt niet van de ene op de andere dag zal instorten.

De markt verwelkomt nieuwe mensen

Deze daling zoals we die nu zien is inmiddels de vierde op rij – in vier jaar tijd. Iedere keer weer wordt rond dit punt een daling ingezet. Sterker nog iedere keer heeft de markt zich erna weer weten op te werken tot ’t punt waarop we allemaal weer kunnen glimlachen. Tuurlijk, de reguleringen maken dat ’t verandering anders van aard is dan voorheen, maar dat hoeft niet slecht te zijn.

waarom je juist nu in moet stappen in Cryptocurrency MAN-MAN

Juist nu is ’t punt daar waarop je in zou moeten stappen of bijkopen. De prijzen liggen laag, maar geloof ons, deze zullen nagelang de tijd voorbij kruipt weer een weg naar boven in slaan. Zoals we gister ook al aangaven, het is als ’t ware een proces van natuurlijke selectie. De markt wordt door deze ontwikkeling gezuiverd van coins die ‘gebakken lucht’ beloven en de sterke coins én systemen blijven over.

Los van sommige Hollywood-prijzen is het systeem van Blockchains en Crypto nog steeds een veelbelovende ontwikkeling. Deze markt is er om te blijven en uiteindelijk een stabiele rol te spelen in de wereldeconomie. Begrijp ons niet verkeerd: of je alsnog miljonair wordt door nu te investeren in Crypto, dat mag je zelf invullen. Wat we wel zeker weten is dat dit het moment is om in te stappen, mocht je daarover twijfelen.

Het toekomstperspectief (in onze ogen)

Wanneer je voorspellingen doet die aan deze markt gerelateerd zijn, dan is enige voorzichtigheid op z’n plek. Het is namelijk een markt die stukje bij beetje beter begrepen wordt, maar nog steeds in nevelen is gehuld. Juist daarom proberen we enkel te verkondigen wat we kunnen onderbouwen en laten we andere zaken achterwege.

Waar we vrij zeker van zijn is het spelen van een rol van betekenis voor Crypto. Sommige coins (veruit de minderheid) beloven een solide systeem. Deze coins zijn uiteindelijk de sterken die overblijven. Op het moment van schrijven wordt de markt nog teveel aangevuld met coins die vrijwel niets waar kunnen maken en enkel in de spotlight terechtkomen vanwege hun ‘goedkope prijs’. De mensen die niet willen lezen, leren of luisteren kopen dit soort ‘shitcoins’.

waarom je juist nu in moet stappen in Cryptocurrency MAN-MAN

Een situatie zoals we die nu zien zal nog wel vaker voorkomen. Het is de markt die zichzelf filtert. De coins die uiteindelijk weer naar hun oude koers terugkeren, die zijn er om te blijven. De coins die daadwerkelijk verdrinken onder de druk van de algehele daling, die coins zullen niet langer een rol van betekenis spelen. Onthoud dit goed. Het kan vroeg of laat van toepassing zijn.

Kortom, wat is ons advies

Zeer waarschijnlijk heb je de boodschap hierboven begrepen, maar toch herhalen we ’t nog even. We hebben gister zo goed mogelijk uit proberen te leggen waar de oorzaak ligt van deze daling. Vandaag borduren we daarop voort door te zeggen dat je juist nu in moet stappen. De prijzen zijn laag, maar die gaan gegarandeerd weer stijgen. Zo werkt de markt en daar moeten wij als Crypto-hongerige individuen op anticiperen.

Mocht je erin geloven, stap dan in. Let wel op: kies een coin die jij vertrouwt en waarvan jij denkt dat ‘ie een rol van betekenis gaat spelen. Zo kun je voor jezelf rechtvaardigen welke keuze je maakt en doe je niet zomaar iets. Het gaat nog steeds om geld en dat is iets waar je niet te licht over moet denken. Lees veel en probeer zoveel mogelijk informatie te vergaren, alleen dan heb je ’t recht om verstandig actie te ondernemen.