Wie is Connie Witteman?

Deze dame is geboren als Cornelia Jacoba ‘Connie’ Witteman, op 25 juli 1951 in Voorburg. Op haar achttiende trouwde ze met een Haagse restauranteigenaar en verhuisde samen met hem en hun geadopteerde dochter naar Amerika, waar ze aan haar modellencarrière begon onder de naam Coco. In 1972 nam ze onder de naam Connie Zilver een Nederlands liedje op genaamd Ieder Meisje Droomt Van Liefde. Negen jaar later kwam ze met het nummer In The Heat Of The Night dat ze uitbracht onder de artiestennaam Vanessa. Het liedje werd een kleine hit in de Top 40 en de Nationale Hitparade. Het jaar daarop behaalde ze een nummer 2 hit met Upside Down.

Naast dat ze bekend was door haar muziek, herkende vele haar ook door haar boezem. Daarom was ze samen met Andre van Duin te zien in de film Boezemvriend. In 1987 touwde ze met Free Record Shop baas Hans Breukhoven die in totaal 21 jaar lang haar man was. Velen kennen haar dus als Connie Breukhoven. Een lange tijd leidde ze ook het beautycentrum Clinic for Injectables in Den Haag, maar in 2008 trok zij zich terug en verkocht ze het aan haar zakenpartner.

Luxeappartement van Connie Witteman in Blijdorp staat te koop

Het recent gerenoveerd appartement in Blijdorp bevindt zich op de tweede en derde verdieping en heeft een woonoppervlakte van 79 vierkante meter. Je komt binnen op de begane grond en komt met de trap op de tweede verdieping. Hier zijn vier kamers, waaronder twee slaap-, een badkamer met whirlpool en een apart toilet. Ook is er nog een ruime woonkamer. Als je de volgende trap op loopt kom je uit in de open keuken en de eetruimte. Daarnaast is het appartement voorzien van een ruim balkon en is vrij licht door de grote ramen en de hoekligging.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Het appartement was gekocht door Connie en haar ex-man Eugene van Dun. Vervolgens is het nog gerenoveerd door het bouwbedrijf van Eugene, maar in 2018 werd ze de enige eigenaar van de woning. Hiervoor moest ze wel twee ton aan hem betalen. Wil jij dit luxeappartement van Connie Witteman kopen? Dan moet je hier natuurlijk wel wat geld voor neerleggen. Zo is de vraagprijs 385.000 euro. Wil jij meer informatie over het appartement? Check dan de foto’s hieronder of ga naar Bekendeburen.

Luxeappartement van Connie Witteman - badkamer

Luxeappartement van Connie Witteman - keuken