Veel mannen vinden de coltrui een moeilijk item om te dragen. Dit valt te verklaren door de vele heren die ze zijn voorgegaan en die de coltrui niet op de juiste manier hebben gedragen. Ze kozen daarbij voor een te kleine variant van deze trui of een trui in een schreeuwende kleur of slechte kwaliteit. Wanneer je de coltrui echter op de juiste manier draagt, zorgt hij voor een super toffe, zelfverzekerde outfit.

Voor het dragen van een coltrui gelden kort gezegd 2 regels: kies voor een combinatie van rustige kleuren in je outfit en maak daarbij op de juiste manier gebruik van laagjes. Om je te motiveren dit must-have item te dragen volgen hierna vier manieren om de coltrui te dragen.

1. Draag hem onder een pak

Door een trui te dragen onder een pak onderscheid je jezelf van de meerderheid, zie je er classy uit en blijf je in de koudere dagen heerlijk warm.

MAN MAN coltrui onder pak 001 MAN MAN coltrui onder pak 002
witte coltrui

Coltrui

wit €299 Shop nu

2. Draag hem onder een crewneck trui

Wanneer je onder een trui met een iets wijdere ronde hals een subtiele, dunnere trui draagt, ziet dit er niet alleen super tof uit maar is dit ook een goede optie om in de koudere dagen buiten te dragen in plaats van een sjaal.

MAN MAN coltrui onder trui MAN MAN coltrui onder crewneck 002
crewneck

Crewneck

groen €60 Shop nu
high neck

Coltrui

Navy blue €299 Shop nu

3. Draag hem over een overhemd

Wanneer je een trui over je overhemd draagt, zorg dan voor een goede kleurencombinatie en kies voor rustige fabrics. Zo creëer je een stijlvolle en minimalistische outfit.

coltrui MAN MAN onder trui 002 Coltrui MAN MAN Winter 2015 onder trui
camel coltrui

Coltrui

camel €299 Shop nu
wit overhemd

Oxford shirt

wit €80 Shop nu

4. Draag hem als eyecatcher

Door het accent in je outfit te leggen op je trui laat je niet alleen zien dat je zelfverzekerd bent, maar leg je daarnaast ook het accent op je ogen en dat is nou net waar vrouwen graag naar kijken.

MAN MAN statement piece 005 Coltrui MAN MAN statement piece 001
eyecatcher

Coltrui

Navy blue €189 Shop nu