Uren nadenken en nog steeds niet tevreden met je outfit. Elke club, kroeg of festival heeft een andere ongeschreven dresscode. Zo kom je de ene club niet binnen met je goedkope sneakers en is het dragen van sneakers bij de andere club dood normaal. Club outfits vragen elke keer weer om specifieke handelingen. Wil jij namelijk die schone jonkvrouw veroveren of wil jij de nonchalante guy zijn die het allemaal niet zoveel boeit. Zoveel keuzes die je moet maken. Daarom hebben wij enkele club outfits voor je op een rijtje gezet.

De chique club

Iedereen kent het gevoel dat je wordt geweigerd omdat je sneakers draagt. Daarom is het handig even te checken wat voor soort club het is. Wanneer jij naar die chiquere club gaat, komt het nog wel eens voor dat je wordt geweigerd. Kledingvoorschriften spelen hier een grote rol. Outfits die makkelijk combineerbaar zijn, maar wel luxe uitstralen en licht zijn; belangrijke punten voor je outfit voor de chique club. Ga voor een pantalon, met cleane sneakers eronder en maak het af met een T-shirt of overhemd. Zo heb je een chique outfit die luchtig en makkelijk draagbaar is.

Club outfits MAN MAN
Foto Instagram: worldofnolabel

 

Club outfits

De standaard club voor je foute avonden. Niet de meest chique club die er is, maar wel degene van de meest legendarische avonden. Maar een chique overhemd is niet alleen overbodig, je zult hem waarschijnlijk helemaal verpesten. Wegens een veel te hete club of een flinke bierdouche kan jouw overhemd natter dan de Atlantische Oceaan worden. Ga voor makkelijke outfits die niet al te veel warmte vasthouden. Blijf weg van skinny jeans, want aan het eind van de avond plakt dat het een hele klus wordt om hem uit te trekken. Kies voor een iets meer relaxed vallende jeans met een basic T-shirt. Zo maak je zelfs indruk als er een flinke rookmachine in de club staat.

Club outfits MAN MAN
Foto Instagram: Erik.forsgren

Festival outfits

Ga jij voor een festival binnen of buiten? Hardstyle of techno? Warm of koud? Er zijn veel keuzes hierin, daarom moet je rekening houden naar wat voor festival je gaat. Voor een buiten festival is een skinny jeans een goede keuze. Combineer deze met een oversized shirt en een hoodie; de look mag zeker naat streetstyle neigen. Door te layeren kan je kleding uittrekken wanneer het te warm wordt.

Ga je voor een binnen festival? Kies dan simpelweg voor alleen een T-shirt op je jeans. We kunnen je nu al garanderen: jij krijgt het veel te warm. Houd daarom goed rekening met de temperatuur. Een all-time favorite festival outfit en de kledingtrend van dit moment, is toch wel de skinny jeans met gaten op de knie, een T-shirt met print en denim jacket eroverheen.

Club outfits MAN MAN
Foto Instagram: jf_maier

 

Kroeg outfits

Even met je maten de kroeg in duiken, vaak zijn dit toch wel de leukste avonden. Niet rekening te hoeven houden met je outfit, zou je denken. Maar stiekem willen we er toch altijd op ons best uitzien. Ga je voor die nonchalante, simpele outfit of trek je een overhemd aan? Dat zijn vragen die vaak genoeg door onze hoofden spoken. Advies dat helpt: houd het casual. Een donkere spijkerbroek combineren met een wit T-shirt of een gestreepte trui. Eenvoudig, stijlvol en mannelijk.

 

Club outfits MAN MAN
Foto Instagram: philipdeml

Het is wel belangrijk dat de juiste club outfits bij jouw stijl passen. Je kan prima een toffe outfit rocken, maar wanneer jij je er niet comfortabel in voelt moet je het niet doen. Kleurencombinaties spelen een belangrijke rol hierin. De ene draagt duizenden tinten blauw, waar de ander allerlei kleuren draagt. Belangrijk is daarom om te kijken hoe jij dit kan vertalen naar jouw eigen stijl.